Sarri: Biju saviļņots par "Juventus" izrādīto interesi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mauricio Sarri
Mauricio Sarri Foto: EPA/Scanpix

Itāļu speciālists Mauricio Sarri bija saviļņots par Itālijas futbola flagmaņa Turīnas "Juventus" izrādīto interesi, prezentācijā sacīja jaunais šīs komandas galvenais treneris.

"Saņemt zvanu no "Juventus" man bija liels notikums, jo iepriekš jau biju dzirdējis, ka klubs izrādot lielu interesi par mani," teica Sarri.

Tomēr speciālists neuzskatīja, ka līguma parakstīšana ar Itālijas čempioni būtu iespaidīgākais lēmums viņa karjerā. Tāpat Sarri norādīja, ka ir jau pieradis pie skeptiķiem, kuri atrodas vienmēr, kad jāuzsāk darbs citā klubā, tomēr labākais veids kā cīnīties ar viņiem, ir gūt uzvaras.

"Esmu strādājis ar daudziem spēlētājiem, bet tagad manā rīcībā ir labākais no viņiem - Krištianu Ronaldu," futbola zvaigzni slavēja treneris. "Viņš ir pārspējis vairākus rekordus, un es ceru, ka spēšu viņam palīdzēt sasniegt vēl dažus. Es jau reiz trenēju spēlētāju, kurš uzstādīja gūto vārtu rekordu Itālijas A sērijas čempionātā (Gonsalo Igvains), bet es labprāt vēlreiz to atkārtotu."

Sarri arī dalījās domās par gaidāmo sezonu, atzīstot, ka viņš sagaida lielu konkurenci no Milānas "Inter" un "AC Milan", kuras šobrīd trenē attiecīgi Antonio Konte un Marko Džampaolo.

Jaunajam "Juventus" trenerim tuvākajās dienās ir paredzētas vairākas tikšanās gan ar kluba spēlētājiem, gan tā vadību.

Pieredzējušais speciālists pagājušā gada vasarā kļuva par Anglijas kluba Londonas "Chelsea" galveno treneri, kad viņš stājās tautieša Antonio Kontes vietā. Viņam padevās lielisks starts, jo komanda bija neuzvarēta 18 spēlēs pēc kārtas, tomēr treneris saņēma kritiku par saviem taktiskajiem risinājumiem un to nepielāgošanu konkrētām situācijām maču laikā.

Maija izskaņā Sarri ar "Chelsea" triumfēja UEFA Eiropas līgā, izcīnot pirmo lielo trofeju savā trenera karjerā, bet vēlāk nolēma atstāt klubu un piekrist "Juventus" piedāvājumam.

Savukārt pirms kļūšanas par "Chelsea" galveno treneri Sarri trīs gadus trenēja citu Itālijas klubu "Napoli", kas sīvi konkurēja ar "Juventus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu