Kā vasarā atvēsinās tavs mājdzīvnieks? Dalies ar foto un laimē balvas!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Pelde ezerā, ledus gabaliņi aiz krekla un krietna deva saldējuma - šīs vasaras karstums licis meklēt atjautīgus veidus, kā atvēsināties. Tveice nogurdina ne tikai cilvēkus, bet arī dzīvniekus, tāpēc portāls "Apollo" sadarbībā ar "PetCity" izsludina konkursu - parādi mums, kā ar karstumu cīnās tavs mājdzīvnieks un laimē "Scruffs" atvēsinošo matracīti savam mīlulim!

Konkursa noteikumi:

  • seko "PetCity" un portāla "Apollo" "Instagram" kontam;
  • no 1. līdz 30 jūlijam pievieno vietnē "Instagram" attēlu ar to, kā tavs mājdzīvnieks vasarā atvēsinās, un lieto tēmturi #AtvēsiniMīluli;
  • no 1. līdz 11. augustam piedalies balsošanā portālā "Apollo"!

Varbūt esi iemūžinājis mirkli, kā tavs suns kāri laiza saldējumu vai kaķis iegūlies ledusskapī? Parādi mums šo bildi un piedalies konkursā - varbūt tieši tu balvā saņemsi matracīti, uz kura tavam mīlulim atveldzēties karstajās vasaras dienās.

Visas konkursam pieteiktās bildes ar tēmturi #AtvēsiniMīluli mēs apkoposim, un no 1. augusta par tām būs iespējams balsot portālā "Apollo".

Tas dalībnieks, kura attēls saņems visvairāk balsu, dāvanā iegūs "Scruffs" atvēsinošo paklājiņu savam mīlulim piemērotā izmērā (S, M, L vai XL). 

Ar uzvarētāju sazināsimies 12. augustā vietnē "Instagram", tāpēc seko "PetCity" un "Apollo" "Instagram" kontam, lai varam tevi atrast! ?

No viena "Instagram" konta tiek pieņemta tikai viena konkursa bilde!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apollo.lv (@apollo.tvnet) on

Raksts tapis sadarbībā ar "PetCity". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu