Dublinā viesnīcā nogalināta trīs bērnu mamma Skaidrīte Valdgeima

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Skaidrīte Valdgeima.
Skaidrīte Valdgeima. Foto: Facebook

Trešdien, 26. jūnijā, vienā no Dublinas viesnīcām tika noslepkavota, iespējams, Latvijas valstspiederīgā trīs bērnu mamma Skaidrīte Valdgeima, vēsta Īrijas mediji.

34 gadus vecās sievietes pastāvīgā dzīvesvieta Īrijā bija Blesingtona, bet viesnīcā viņa bijusi apmetusies Dublinas apciemojuma laikā, vēsta portāls "Baltic-Ireland" atsaucoties uz īru tabloīdu "Irish Mirror".

Incidenta aculiecinieki stāsta, ka sievietei uzbrucis vīrietis, kas arī bija apmeties šajā viesnīcā.

"Pirms viņa tika nodurta, nabaga sieviete sauca pēc palīdzības un skaļi sita pa durvīm," kāds aculiecinieks stāstījis medijiem. 

Liecinieks skrējis projām no notikuma vietas un netālu pamanījis divus neapbruņotus policistus.

"Abi drošsirdīgie policisti aizturēja vīrieti, kas bija notraipījies ar asinīm. Viņi to notrieca gar zemi un saslēdza rokudzelžos," stāsta liecinieks. Gan viņa, gan citu liecinieku stāstīto apstiprina arī CCTV kamerās fiksētie kadri.

"Irish Mirror" raksta, ka aizturētais esot no Austrumeiropas, bet viņa vārds pagaidām netiek izpausts.

Aizturētais vīrietis, iespējams, ir Latvijas pilsonis, vēsta īru medijs "DublinLive". Tāpat izmeklētāji skaidro Skaidrītes valstspiederību - tā visticamāk ir Latvijas vai Lietuvas.

Skaidrītes kolēģi zinājuši teikt, ka mirusī sieviete taisījusies drīz nokārtot Īrijas pilsonību, vēsta portāls "Baltic-Ireland".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu