"Jelgava" pastiprinās ar pieredzējušo pussargu Rečicki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Arkādijs Birjuks/fkjelgava.lv

Latvijas futbola komanda "Jelgava" papildinājusi sastāvu ar pieredzējušo pašmāju pussargu Vitāliju Rečicki, informē klubs.

Abas puses vienošanos noslēgušas līdz 2020.gada sezonas beigām.

Šo sezonu 32 gadus vecais Rečickis sāka Jūrmalas "Spartakā", kur nospēlēja 13 mačus. Futbolista kontā arī viens vārtu guvums, spēlē pret "Daugavpili" realizējot tiešo brīvsitienu. Līdz pārejai uz Jūrmalas klubu Rečickis piecas sezonas pavadīja "Ventspilī", kur izcīnīja Latvijas čempiona titulu un valsts kausu, kā arī kļuva par komandas kapteini.

Savu profesionālo karjeru Rečickis uzsāka dzimtajā Rēzeknē, kur vietējās "Blāzmas" sastāvā aizvadīja divas spilgtas sezonas virslīgas čempionātā. Pēc tam 1986.gadā dzimušais futbolists uzspēlēja ārzemju klubos Tauraģes "Tauras" (Lietuva) un Limasolas "Aris" (Kipra). Atgriežoties Latvijā, Rečickis aizvadīja pa vienai sezonai "Jūrmalas" un Rīgas "Daugavas" sastāvos, bet pēc tam pārcēlās uz "Ventspili".

Pagājušā gada vasarā pussargs arī 31 gada vecumā debitēja Latvijas nacionālās izlases sastāvā, dodoties uz maiņu Baltijas kausa mačā pret Lietuvu.

Rečickis kļuvis par trešo "Jelgavas" jaunpienācēju šovasar. Iepriekš klubs noslēdza pusotra gada līgumus ar Arti Jaudzemu un Igoru Kozlovu.

"Jelgava" virslīgas kopvērtējumā ar 19 punktiem 17 spēlēs ieņem astoto vietu deviņu komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu