Erotisko romānu autore Karīna Račko bikini ļauj apskatīt savu slaido augumu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no instagram.com/racko.karina/

​Daiļā un talantīgā pašmāju zobārste un erotisko dižpārdokļu autore Karīna Račko, kura iekarojusi Latviju ar grāmatām "Saplēstās mežģīnes", "Debesis pelnos" un "Samaitātā", dalījusies ar pikantu foto, kurā redzama spilgtā, seksīgā bikini, jūsmojot par savu iemīļotāko atpūtas vietu - Saunragu.

“Mana visīstākā vasara ir šeit, kur tukšā liedagā smaržo pēc jūras sāls, priežu sila un pilnīga, absolūta miera, kur liepu paēnā ieritināties šūpuļtīklā un lasīt grāmatas, kas rakstīšanas posmā sakrājušās pamatīgā kaudzē, kur puspiecos no rīta brist caur miglas ieskautu, gandrīz sirreāli skaistu pļavu uz pludmali, lai vērotu, kā horizontu iekrāso saullēkts, bet vakaros sēdēt zem zvaigznēm un klausīties, cik maģiski visapkārt skan daba un piekrastē šalc viļņi. Mana sirdsvieta,” to apraksta autore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karīna Račko (@racko.karina) on

Kā jau ziņots, Račko ir beigusi darbu pie ceturtā erotiskā romāna, kurš varētu nākt klajā jau šogad.

"Epilogs. Pēdējais vārds, pēdējais punkts. Degoši pirkstgali no neskaitāmām intensīvas rakstīšanas stundām, saviļņojums un smeldzes kamols kaklā, jo kāds posms atkal noslēdzies, pēdējā lappuse aizšķirta. Ceturtās grāmatas manuskripts pabeigts. Stāsts nebūs tāds, kā esat gaidījuši. Tomēr zinu - tajā būs viss, ko vēlaties. Un rudens nav aiz kalniem..." rakstīja Račko, liekot noprast, ka grāmatnīcu plauktos jaunā grāmata varētu nonākt jau pēc pāris mēnešiem. 

Kā komentāros atklāja Račko, grāmatai jau ir tapis arī nosaukums, taču publiski tas tiks izziņots vien tuvāk rudenim. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu