Trīs Zodiaka zīmes, kurām ir nosliece uz krāpniecību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Dzīvē nereti gadās vilties pat cilvēkos, kurus pazīstam jau sen un uzskatām par labiem draugiem - kādam viesim var "gadīties" pamest mājas ar kādu sudraba karoti kabatā vai arī gadiem neatdot parādu. Krāpnieki, protams, ir sastopami visu Zodiaka pārstāvju starpā, taču astrologi brīdina, ka starp šīm Zodiaka zīmēm tie sastopami krietni biežāk, vēsta portāls "Postimees".

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir vai radīti, lai kļūtu par krāpniekiem - Dvīņus nekad nenomoka sirdsapziņas pārmetumi un viņi vienmēr spēj atrast kādu attaisnojumu savām ne pārāk morāli pareizajām rīcībām. Dvīņiem īpašas problēmas nesagādā arī melu stāstīšana, turklāt tie spēj to darīt pat nenosarkstot.

Dvīņi dzīvo ar domu, ka sava mērķa sasniegšanai labi būs jebkādi līdzekļi - tiesa, viņi šo principu pielieto gan labu, gan ne tik krietnu lietu veikšanai.

Skorpions

Zem Skorpiona zvaigznāja dzimušajiem ir īpašs talants uz nelikumībām un krāpšanu - tie jau no bērnu dienām prot samelot tā, ka neviens nav spējīgs atklāt, ka tie bijuši vainīgie. Šī spēja visus "aptīt ap pirkstu" no sākuma var Skorpionus pārsteigt, taču tie ātri vien saprot, ka to var izmantot savā labā.

Situāciju diži nemaina arī stingra audzināšana vai morāles principu "iekalšana" - tas ir dabīgs talants, kuru daudzi spēj izmantot savu mērķu sasniegšanai.

Jaunava

Šī perfekcionistiskā Zodiaka zīme spēj izcili izplānot pat vismazākās krāpniecības shēmas detaļas, tādēļ Jaunavu blēdības parasti ir neiespējami atklāt. Šīs zīmes pārstāvji var kļūt par grāmatvežiem, kuriem mistiskā kārtā katru mēnesi pienākas prāva prēmija, vai parastākie pārdevēji, kas aši apšmauc pircēju.

Lai arī Jaunavas zvaigznājā dzimušie ciena likumus, tie labi jūt to robežas un zina, kā ir iespējams efektīvi darboties ārpus to robežām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu