Lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča: Nesaprotu, kāpēc cilvēki tik paniski baidās pieņemties svarā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ tatjanamackevich

Latvijā populārākā lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča, kura ir iekarojusi arī Ukrainas televīziju, nekad nav kautrējusies no savām formām. Tagad viņa intervijā izdevumam "Ieva" pauda savu viedokli par apaļīgām sievietēm un sevis pieņemšanu. 

Kā atklāja modele, viņa šobrīd sver 84-85 kilogramus un jūtas laimīga. Arī mīlas dzīvei kilogrami nav traucējuši - viņa ir laimīgi precējusies jau vairāk nekā četrus gadus, turklāt arī citi vīrieši uz viņas svaru reaģē pozitīvi.

"Saņemu daudz komplimentu, galvenais ir tos sadzirdēt un pieņemt. Jo apaļīgās sievietes bieži labus vārdus uztver kā liekulību vai nepatiesību. Labs piemērs ir mana paziņa ar 50. izmēru, kurai apkārt vienmēr spieto vīrieši, jo viņa rada pozitīvo enerģiju, ir apmierināta ar savu augumu, un cilvēki viņai burtiski līp klāt.

Jo viss ir uztverē. Mūsu valstī apaļīgās sievietes sevi noraksta – ja jau esmu apaļīga, uzvilkšu to, kas pagadās pa rokai, tāpat neviens uz mani neskatās. Taču tā ir kļūda!" skaidroja Mackeviča.

Tāpat viņa norādīja, ka liekie kilogrami uzreiz nenozīmē sievišķības zaudēšanu - skaistas kleitas var pirkt arī formīgas dāmas. "Es nesaprotu, kāpēc cilvēki tik paniski baidās pieņemties svarā. Neesmu par izlaidību, bet ļoti gribētu, lai sievietes būtu laimīgākas un sabiedrība kopumā tolerantāka. Un savus apaļumus iemācītos saredzēt caur pieņemošāku perspektīvu."

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu