Somijā aizvadīts smagā metāla-adīšanas čempionāts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Smagā metāla-adīšanas čempionāts Somijā.
Smagā metāla-adīšanas čempionāts Somijā. Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien, 11. jūlijā, Somijā aizvadīts pirmais smagā metāla-adīšanas čempionātā, ziņo "Associated Press". Apbruņojušies ar adāmadatām un vilnas kamoliem, dalībnieki smagā metāla pavadījumā rādīja, uz ko ir spējīgi. 

Kaut gan adīšana un smagais metāls visticamāk daudziem nešķiet savienojami jēdzieni, tieši šos izvēlējās apvienot pasākuma organizatori.

Grupas ar pasākumiem atbilstošiem nosaukumiem, piemēram, "Woolfumes", "Bunny Bandit" and "9″ Needles" visas centās parādīt labāko uz ko ir spējīgas, lai izcīnītu prestižo godalgu.

"Tas ir smieklīgi, bet tik jautri!" sacīja kāda dalībniece, kura bija ieradusies no Skotijas."Kad es uzzināju, ka ir apvienots smagais metāls un adīšana, es padomāju: "Tas ir mans lauciņš.""

Pasākums notika nelielās Joensū pilsētiņas centrālajā laukumā, un to vēroja aptuveni 200 skatītāju. Par čempiona titulu cīnījās dalībnieki no deviņām valstīm, ieskaitot ASV un Japānu.

Uzvaras laurus plūca piecu cilvēku apvienība no Japānas ar nosaukumu "Giga Body Metal". Pasākuma organizētāji paziņojuši, ka arī nākamgad rīkos čempionātu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu