Asiņu peļķes un spaiņi, kas pilni ar cilvēku ķermeņa daļām. ASV atklāj asinis stindzinošu laboratoriju (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

ASV Federālās izmeklēšanas biroja (FIB) darbinieki, izmeklējot cilvēku orgānu nelegālās tirdzniecības lietu, kādā laboratorijā atklājuši īstas šausmu filmas cienīgus skatus - spaiņus, kas pilni ar cilvēku galvām, rokām un kājām, kā arī kaudzes ar nogrieztiem vīriešu dzimumorgāniem un kopā sašūtas dažādu cilvēku ķermeņa daļas, vēsta portāls "Independent".

Šis šausminošais atklājums, ko daudzi jau paspējuši nodēvēt par "īstu šausmu filmu", veikts Fīniksā, Arizonas štatā ASV. FIB uzzinājis par uzņēmuma nelegālo rūpalu pēc vairākām liecībām par to, ka laboratorija pārdod nelaiķu ķermeņa daļas bez to radinieku piekrišanas. FIB reids uzņēmuma laboratorijā noticis 2014. gadā, taču liecības par to kļuvušas publiskas tikai pēc tiesvedības uzsākšanas. FIB aģenti liecina, ka telpās bijuši motorzāģi un rokas zāģi, ar kuru palīdzību tikušas sadalītas vairāku cilvēku mirstīgās atliekas.

Uzņēmumu "The Biological Resource Centre" pašlaik tiesā iesūdzējušas astoņas ģimenes. Tās ir ziedojušas savu tuvinieku mirstīgās atliekas medicīniskiem izmeklējumiem.

» "Dark Web" pedofilija: Interpols izglābj 50 bērnus no varmāku važām

Tiesā atklājies, ka laboratorijas ledusskapja grīda esot bijusi nolieta ar cilvēka asinīm un citiem ķermeņa šķidrumiem. Ledusskapī stāvošie ķermeņi bijuši bez identifikācijas zīmēm. Kāds FIB aģents tiesā liecinājis, ka atradis saldētavu, kas bijusi pilna ar vīriešu dzimumorgāniem, kā arī spaiņus ar cilvēku ekstremitātēm un pūstošas galvas. Par šokējošāko atklājumu esot nosaukts vīrieša torss, kuram bijusi piešūta sievietes galva - tiesas dokumentos šis veidojums nosaukts par "slimu joku".

Galvas cena melnajā tirgū esot bijusi ap 500 ASV dolāriem, rokas maksājušas 750 ASV dolārus - pilns ķermenis esot maksājis līdz pat 5 tūkstošiem ASV dolāru. Centrs esot darbojies kopš 2007. gada.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu