Nosaukts iespējamais slepkava, kurš nogalināja 24 gadus veco influenceri un līķi paslēpa koferī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Konkursa "Miss Maxim 2018" dalībnieces un populāras influenceres Jekaterinas Karaglanovas kailais ķermenis tika atrasts koferī īrētā dzīvoklī Maskavā. Slepkavību varētu būt pastrādājis viņas bijušais mīļotais vīrietis, vēsta ziņu aģentūra "Interfax".

Maskavā uz aizdomu pamata par Jekaterinas Karaglanovas slepkavību aizturēts 33 gadus vecs futbola izlases treneris Maksims Garejevs, ziņo Iekšlietu ministrijas preses dienests.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kati K. ??‍♀️ (@katti_loves_life) on   

"Šobrīd aizdomās turamais ir arestēts," norādīja Krievijas Izmeklēšanas komitejas direktora vecākā palīdze Jūlija Ivanova.

Saskaņā ar versiju, ko paudis laikraksts "Komsomoļskaja Pravda", kad izmeklētāji devušies izjautāt vīrieti, viņš nenoliedza, ka viņš noslepkavojis savu bijušo draudzeni Katju. 

Pēc vīrieša teiktā nopratināšanas laikā, viņš gribējis "meitenes līķi iznest koferī no dzīvokļa, bet Karaglanova neesot līdusi iekšā sava garā auguma dēļ. Tāpēc viņš aizslēdzis dzīvokli, aiznesis tikai ar asinīm notraipītos pierādījumus citā koferī un sadedzinājis meža klajumā."

Pēc Garejeva teiktā, viņš trenē amatieru futbola komandu un ir IT kompānijas direktors. Vīrietis beidzis Čeļabinskas Dienvidu Urālas Valsts universitāti, tur studējis informācijas tehnoloģijas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kati K. ??‍♀️ (@katti_loves_life) on

Karaglanovas draudzenes norādījušas, ka vīrietis viņai esot draudējis šī gada feburārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu