Sestdienas horoskops: 10. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 10. augustam.

AUNS Ja pamosties nelāgā omā, nesāc uzreiz meklēt vainu partnerī. Labāk kā nākas izvingrojies, sapurinies, tiec vaļā no negatīvajām emocijām un dodies kopā ar mīļoto cilvēku izklaidēs.

VĒRSIS Sadzirdot pretējus uzskatus savējiem, reaģēsi samērā asi. Lai nerastos nejaukas domstarpības, centies novirzīt domas citā gultnē, veltīt laiku praktiskām, saimnieciski svarīgām lietām.

DVĪŅI Gaisā burtiski virmos saspringums, kurš būs pamatojams ar tavu un mīļotā cilvēka atšķirīgo skatienu uz ģimenes budžeta pielietojumu. Šoreiz taisnība būs tavā pusē, tev tik jāprot to pareizi pasniegt.

VĒZIS Šīs ir piemērots brīdis, lai tiktu vaļā no kaitīgiem ieradumiem, censtos sevi sakārtot garīgajā plānā. Tev piemitīs liels domu spēks, tāpēc pēc iespējas vairāk koncentrējies uz lietām, kuras patiesi vēlies.

LAUVA Nespēsi pretoties dažādiem gastronomiskajiem labumiem, kas pats par sevi nav nekas ārkārtējs. Taču, pielūko, lai baudkāre neliek strauji pieaugt liekajiem kilogramiem un no tiem izrietošajām sekām.

JAUNAVA Otrā pusīte vēlēsies izrunāties, apspriest nākotnes plānus, taču tu vislabāk gribēsi būt viens un klusībā palīdzēt tiem, kuri nedara neko. Šodien nevajadzētu ilgstoši atrasties pie auto stūres.

SVARI Tevī joprojām kūsās enerģija, kur labprāt liksi lietā vai nu veicot mājas uzkopšanas, citus saimnieciskos darbus vai arī pievēršoties sportiskām aktivitātēm. Otrā pusīte gan vēlēsies baudīt mieru, klusumu.

SKORPIONS Vēlēsies drusku pastrādāt, jo nedēļas laikā daži darbi būs iekavējušies. Taču tas ilgu laiku neprasīs, tu ātri vien ar visu tiksi galā un tad dosies baudīt dabu, kādam tā būs makšķerēšana, kādam medības.

STRĒLNIEKS Ja jūti, ka partneris par kaut ko ir apvainojies vai saskumis, neatstāj to malā, izrunājies, ja nepieciešams, sniedz morālu atbalstu. Mīļotais cilvēks noteikti zinās kā tev par to atdarīt.

MEŽĀZIS Tu lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi, līdzcilvēkiem kopumā. Šī var būt ražīga diena tiem Mežāžiem, kuriem jāvada kāds izklaides pasākumus, jāapliecina savi radošie talanti.

ŪDENSVĪRS Kaut arī gribēsies uzsākt ko jaunu, grandiozu, zvaigznes tomēr iesaka būt rāmam, pavadīt laiku mājās, uzklausīt atvasītes, otro pusīti. Pēcpusdienā var pieteikties negaidīti ciemiņi.

ZIVIS Redzētie sapņi liks aizdomāties par attiecību jautājumiem. Nav izslēgts, ka piedzīvotajam meklēsi ezoterisku, garīgu skaidrojumu. Taču šoreiz sapnis visticamāk būs tikai tavs fantāzijas auglis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu