Video: Vīrietis Spānijā no kraujas nomet ledusskapi. Policija viņam liek to izvilkt ārā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Internetā izplatījies video, kurā kāds vīrietis Spānijā redzams, no kraujas nometot ledusskapi. Policija viņu identificējusi un likusi ledusskapi izvilkt, vēsta ārzemju mediji.

Video, kas ātri izplatījās internetā, redzams, kā vīrietis pāri barjerai pārmet ledusskapi un tas ieslīd aizā. "The Guardian" vēsta, ka vainīgais strādājis sadzīves tehnikas pārstrādes uzņēmumā, un video sacīja: "Otrreizēja pārstrāde, aiziet, paskatīsimies, cik kūleņus uzmetīs."

Policija vīrieti identificēja un lika ledusskapi no aizas izvilkt. Policija tehnikas atgūšanu nofilmēja un ievietoja sociālajos tīklos.

Par pārkāpumu vīrietim piemērots 45 000 eiro liels sods, kā arī viņš tika atlaists no darba. Uzņēmumam, kurā vīrietis strādājis, draud 300 000 eiro liels sods. Internetā izplatījies cits video, kurā vīrietis līdzīgā veidā atbrīvojas no veļasmašīnas.

Policijas veiktajā pārbaudē pārstrādes uzņēmumā konstatēts, ka tajā nav nolietotas sadzīves tehnikas uzglabāšanai nepieciešamo konteineru un ārā stāvējušas 50 veļasmašīnas un 20 ledusskapji. Uzņēmums arī nav varējis sniegt pierādījumus, ka pēdējo 10 gadu laikā nolietoto tehniku būtu nodevuši uzņēmumiem, kas ir sertificēti tos pārstrādāt.

Vainīgais aktīvi sadarbojoties un nožēlojot izdarīto. 

Ledusskapji gāzes, kas var būt videi kaitīgas, un ir viena no vistoksiskākajām sadzīves iekārtām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu