Zināms Krievijas modes ikonas nāves cēlonis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/verberalla

Krievijas mediji par modes ikonaa, Maskavas tirdzniecības centra "CUM" tērpu dizaineres Allas Verberes nāvi ziņoja 6. augustā. Lai pārtrauktu internetā izskanējušās spekulācijas, sievietes pārstāvji beidzot paziņojuši oficiālo nāves cēloni.

Traģēdija notika kādā no Itālijas kūrortpilsētām, kur Verbere atpūtās kopā ar radiniekiem. Vēl ceturtajā augustā modes ikona sociālajos tīklos ievietoja bildes no saulainās atpūtas, taču pēkšņi viņa nogādāta kādā no vietējām slimnīcām.

Presē izskanējusi informācija, ka Verberei palicis slikti pēc maltītes kādā jūras velšu restorānā. Slimnīcā viņai tika uzstādīta diagnoze - sepse jeb asins saindēšanās. Mediķi par sievietes dzīvību cīnījās diennakti, taču 6. augustā viņa nomira.

Uzreiz pēc tam izskanēja spekulācijas par Verberes nāvi. Vieni bija pārliecināti, ka zvaigzne mirusi no infarkta, kamēr citi minēja - viņa zaudējusi ilgā cīņā ar kādi hronisku kaiti.

Lai šīs spekulācijas pārtrauktu, Verberes pārstāvji ievietoja ierakstu "Instagram", kurā minēts viņas nāves patiesais cēlonis - meningokoku infekcija.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu