Zodiaka zīmju slepenās atkarības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Ikkatrs no mums ir ar saviem ieradumiem un atkarībām. Daži nespēj iedomāties savu dzīvi bez televizora, citi nevar uzsākt dienu bez kafijas tases. Astrologi ir pārliecināti, ka lielu loma ikkatra atkarībās spēlē viņu Zodiaka zīme, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs impulsīvās Zodiaka zīmes pārstāvji ir atkarīgi no pārmaiņām - viņiem ir tieksme pēc adrenalīna un jaunām, nebijušām sajūtām. Aunu lielākās bailes ir no rutīnas, tādēļ viņi dara visu, lai no tās izbēgtu.

Vērsis

Vērša zīmes pārstāvju atkarība ir labi zināma visiem, kas pazīst kādu šīs Zodiaka zīmes pārstāvi - zem šī zvaigznāja dzimušie ir īsti gardēži. Astrologi gan norāda, ka mīlestība pret ēdienu ātri var kļūt par īstu atkarību ar postošām sekām uz Vēršu veselību.

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nespēj iztēloties savu dzīvi bez komunikācijas. Viņu lielākās bailes ir vientulība, tādēļ tie dara visu iespējamo, lai pēc iespējas vairāk laika pavadītu patīkamās sarunās.

Vēzis

Astrologi norāda, ka Vēža zīmes pārstāvjiem ir vislielākais risks nokļūt dažādu atkarību varā - tie var būt gan cilvēki, gan aktivitātes, gan arī dažādas vielas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem vajadzētu būt īpaši uzmanīgiem un pievērst pastiprinātu uzmanību saviem ieradumiem.

Lauva

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nespēj iztēloties savu dzīvi bez iepirkšanās - Lauvas izjūt īstu prieku, kad iegādājas kārtējo apģērba gabalu vai interjera priekšmetu. Astrologi norāda, ka šāda uzvedība var novest pie nopietnām sekām.

Jaunava

Mūžam striktās un apdomīgās Jaunavas ir atkarīgas no citu viedokļa. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem šķiet ļoti svarīgi, ka viņi patīk visiem, kas var viņus motivēt uz neapdomīgu rīcību.

Svari

Svaru zīmes pārstāvju lielākā atkarība ir no mīlestības. Viņiem akūti nepieciešams kāds, ar kuru tos saistītu īstas jūtas. Astrologi iesaka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem būt apdomīgiem un uzmanīties no cilvēkiem, kuri varētu mēģināt tos izmantot.

Skorpions

Astrologi vēsta, ka daudzi Skorpioni nespēj iztēloties savu dzīvi bez azartspēlēm - bez tām zem šī zvaigznāja dzimušie dzīvi uzskata par garlaicīgu un neinteresantu. Lieki minēt, ka šādas aizraušanās bieži noved pie ļoti negatīvām sekām.

Strēlnieks

Šīs piedzīvojumus mīlošās Zodiaka zīmes lielākās bailes ir no iestigšanas vienā vietā - tiem akūti nepieciešami jauni iespaidi un iepazīšanās, tādēļ par Strēlnieku atkarību var uzskatīt ceļošanu.

Mežāzis

Praktiskie Mežāži gandrīz visu savu laiku pavada darbā. Astrologi apgalvo, ka viņi to nedara tikai nepieciešamības vadīti - daudzi šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir īsti darbaholiķi un ir atkarīgi no savas profesionālās darbības.

Ūdensvīri

Šīs neparastās Zodiaka zīmes pārstāvju lielākā aktarība ir no emocijām - tie dara visu, kas to spēkos, lai izjustu spēcīgas sajūtas.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir slaveni ar savu plašo fantāziju. Astrologi apgalvo, ka Zivju zīmes pārstāvju lielākā atkarība ir no sapņošanas - fantazēšana šīs emocionālās ūdens zīmes pārstāvjiem ļauj atpūsties no ikdienas steigas un stresa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu