Malaizijā pazudušās Noras nāve: tiek apšaubīta iespēja, ka meitene būtu devusies uz džungļiem viena pati

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix

Nora Kveirina nav varējusi viena pati nokļūt līdz aizai un ūdenstilpnei, kur atrada viņas līķi, paziņojis kāds no Malaizijas meklēšanas grupas brīvprātīgajiem, vēsta "Daily Mail".

Brīvprātīgais uzsvēris, ka 15 gadus vecā meitene, kura piedzimusi ar holoprosencefāliju - traucējumiem, kas ietekmē smadzeņu attīstību, nebūtu varējusi šķērsot tik sarežģītu džungļu vidi viena pati.

"Nora nebūtu varējusi tur nokļūt viena pati. Pat fiziski un garīgi veselam cilvēkam ir grūti šķērsot tādu ceļu. Vidējais slīpums nogāzēs, kur tika atrasta Nora, svārstās no 20 līdz 40 procentiem. Tāpat, lai sasniegtu vietu, kur viņa atrasta, jāšķērso divas diezgan dziļas ūdens straumes," uzsver brīvprātīgais.

Brīvprātīgais arī norādīja uz to, ka saknes un akmeņi ir slideni un slapji.

"Mani zābaki bija pilnībā sabojāti pēc meklēšanas, bet Nora bija basām kājām. Es nespēju iedomāties, kā viņa būtu varējusi aiziet līdz tai vietai," stāsta brīvprātīgais.

Arī Noras vectēvs no Francijas jau bija izteicies, ka ir pilnīgi "neiedomājami" domāt, ka meitene būtu pati tikusi tik tālu līdz ūdenskritumam.

Tāpat arī vecāki jau iepriekš bija teikuši, ka netic tam, ka viņa būtu gājusi viena pati. Toreiz štata policijas priekšnieks sacīja, ka pēcnāves ekspertīzē nav atrasti nekādi pierādījumi, kas liecinātu par meitenes nolaupīšanu.

Medijos publicētā informācija liecina, ka, iespējams, varētu tikt veikta vēl viena autopsija. Taču šoreiz to plānots darīt vai Lielbritānijā, vai Francijā.

Noras Kveirinas ķermenis tika atrasts 14. augustā aptuveni 2,5 kilometru attālumā no džungļu kūrorta, netālu no ūdenstilpnes. Viņai mugurā neesot bijušas drēbes.

» "Mūsu sirdis ir salauztas." Malaizijā mirušās pusaudzes vecāki aizkustinošā paziņojumā piemin meitu

Pirmajā paziņojumā, kopš autopsijā noskaidrots, ka meitene mirusi visticamāk no bada un stresa, viņas vecāki sacīja, ka "sākotnējie izmeklēšanas rezultāti ir snieguši dažas atbildes par Noras nāves apstākļiem", tomēr viņi neesot pilnībā apmierināti ar to, kas ir atklāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu