Piedzēries vīrietis Rīgā izdemolējis draudzenes mašīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas pašvaldības policija
Rīgas pašvaldības policija Foto: Paula Čurkste/LETA

Sestdienas, 17. augusta vakarā Rīgas pašvaldības policija (RPP) no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) saņēmuši lūgumu palīdzēt. Kāds agresīvs vīrietis bija pamatīgi apskādējis ielas malā atstātu auto, kas, kā vēlāk noskaidrots, pieder vainīgā draudzenei, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Kad notikuma vietā ieradās policijas darbinieki, NMPD mediķiem, neskatoties uz vīrieša nevēlēšanos sadarboties, jau bija izdevies pārsiet viņa asiņojošās rokas. No tālākas palīdzības vīrietis pilnībā atteicies, līdz ar to& kļuva par policijas "klientu".

Uz jautājumu, kāpēc sasitis automašīnu, vīrietis atbildējis, ka tā "vajagot". Viņš arī likumsargiem teicis, ka ir auto īpašnieks. Vīrietis pēc neilga brīža atzinies, ka mašīnu sasitis, jo viņu "pasūtījusi draudzene".

Ieskatoties policijas datubāzēs gan atklājies, ka sasistais "Volkswagen" nemaz nepieder jauneklim, bet gan draudzenei, uz kuru viņš tā noskaities.

Neilgi pēc šā atklājuma notikuma vietā ieradusies arī kāda sieviete, kura atklājusi, ka dzīvo kaimiņos skandalētājiem. Viņa iepriekš bija dzirdējusi par strīdu un, redzot, ka vīrietis acīmredzamā alkohola reibumā ierāpjas auto, atņēmusi viņam aizdedzes atslēgas, cenšoties viņu glābt no kādām lielākām nepatikšanām. Drīz vien sekojis dusmu uzplūds, un atskanējusi stiklu šķindoņa.

Kaimiņiene arī likumsargiem palīdzējusi sazināties ar draudzeni, kura gan atteicās tajā pašā vakarā doties uz iecirkni rakstīt iesniegumu, tomēr solījās to izdarīt nākamajā dienā.

Tā kā vīrietis bija acīmredzamā alkohola reibumā un nepakļāvās policistu aicinājumam nepamest notikuma vietu, pret viņu tika pielietots spēks. Vainīgais tika saslēgt rokudzelžos un nogādāts policijas iecirknī. Pret vīrieti uzsākta izmeklēšana par tīšu svešas mantas bojāšanu un ļaunprātīgu nepakļaušanos policijas darbiniekam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu