Stokholmas piepilsētā maskēti vīrieši nošāvuši sievieti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ierocis. Ilustratīvs attēls
Ierocis. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

28. augustā ap pulksten 1.30 naktī Zviedrijas policija saņēmusi izsaukumu par šāvieniem līdzīgiem trokšņiem. Ierodoties notikumā tika konstatēts, ka sašauta 18 gadus veca sieviete, kura tika nogādāta slimnīcā un no gūtajiem ievainojumiem pēc dažām stundām gāja bojā, vēsta Zviedrijas mediji.

Agrā otrdienas rītā notikuma vietu bija norobežojusi policija, kur kriminālistikas eksperti centās atrast pierādījumus un policija nopratināja iespējamos lieciniekus, tomēr līdz plkst. 9 aizdomās par slepkavību neviens vēl nebija arestēts, vēsta portāls "The Local".

Portālam "Aftonbladet" liecinieki pastāstījuši, ka dzirdējuši vismaz trīs šāvienus aptuveni pusstundu pēc pusnakts. Cietusī nogādāta slimnīcā, kur plkst. 7.19 no gūtajiem ievainojumiem mirusi. Tomēr ir pamats uzskatīts, ka sieviete nav bijusi uzbrucēju mērķis.

"Aftonbladet" pieejamā informācija liecina, ka kopā ar sievieti dzīvojis kāds vīrietis, kurš bijis tiesāts par smagu noziegumu izdarīšanu. Kad notikuma vietā ieradusies policija un ātrā palīdzība, viņš sacījis: "Viņi meklēja mani, nevis viņu." Ziņots, ka pēc apšaudes divi maskēti vīrieši tumšā auto pametuši notikuma vietu.

Policija turpina izmeklēšanu un aculiecinieku sniegto informāciju ne apstiprina, ne noliedz.

Zviedrijā sievietes reti kļūst par apšaužu upuriem. Zviedrijas Nacionālās noziegumu novēršanas padomes dati liecina, ka 2018. gadā no šautām brūcēm mirusi tikai viena sieviete, savukārt no 108 vardarbīgas nāves gadījumiem, 33 upuri bija sievietes.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu