Kuri ir Zodiaka lielākie gardēži?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Atrast uz šīs pasaules cilvēku, kurš pilnībā neizbaudītu ēšanu, visticamāk, būtu samērā smags uzdevums, taču ir cilvēki, kuriem aizraušanās ar ēdienu ir milzīga dzīvesstila un labsajūtas sastāvdaļa. Par to, kā dzimšanas datums ietekmē cilvēka apetīti, vēsta portāls "Postimees".

Vērsis

Vērša zīmes pārstāvju ideālajā maltītē noteikti būtu sastopami tādi produkti kā kartupeļi vai svaigi cepta maize ar sviestu, kā arī kāds sātīgs gaļas gabals. Zem šī zvaigznāja dzimušie savā ēdienkartē parasti vadās pēc tradicionālām vērtībām, priekšroku dodot mājas ēdieniem. Tas gan nenozīmē, kā Vērši nav gatavi eksperimentiem. 

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji parasti ir ar pilnīgām miesām, taču viņu gadījumā noteikti patiess būs teiciens - "laba cilvēka vajag daudz".

Vēzis

Emocionālie un jūtīgie Vēža zīmes pārstāvji mīl labi un sātīgi ieturēties. Viņi uzskata, ka tas ir nomierinoši un atjauno viņu spēkus. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti mīl saldumus, taču ir ļoti izvēlīgi un neēd visu, kas pagadās. Zem šī zvaigznāja dzimušo ledusskapjos var atrast tikai visīstākās delikateses.

Lauva

Šis Zodiaka zīmes pārstāvji mīl ēšanu ne tikai kā garšas piedzīvojumu, bet arī procesu - karaliskie Lauvas īpaši lielu uzmanību pievērš arī galda piederumiem un pareizai etiķetei. No pareizi klāta galda Lauvas būs gatavi apēst teju vai visu. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem ir svarīgi, lai viss viņu apkārtnē ir skaists un harmonisks.

Svari

Šīs gaisa elementa zīmes pārstāvjiem ir īpaša vājība pret saldumiem, īpaši dažādiem konditorejas izstrādājumiem un šokolādi. Svari ir mazliet rijīgi, un, ja viņu rokās nonāk kas gards, viņi nespēj apstāties, līdz visi gardumi ir apēsti.

Skorpions

Skorpiona zīmes pārstāvjiem vienmēr ir apskaužama apetīte un viņi nespēj ciest izsalkumu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mīl dažādus treknus ēdienus un ir īstākie vīna cienītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu