Pirmdienas horoskops: 2. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 2. septembrim.

AUNS Patiesi saspringta un nemierīga diena. Tev būs daudz kas jāspēj, jātiek galā ne tikai ar ikdienišķiem pienākumiem, bet arī jāatrisina nestandarta situācijas. Zināmus kavēkļus var sagādāt biroja tehnika.

VĒRSIS Lielisks brīdi, lai sāktu jaunas ietas. Tev padosies gan radoši aizsākumi, gan tīri praktiskas, saimnieciskas nianses. Nav izslēgts, kāds no Vērša zīmes pārstāvjiem dosies aizraujošā komandējumā.

DVĪŅI Centies būt atvērtāks pret visu veidu priekšlikumiem, padomiem no apkārtējo puses. Noteikti ir vērts rūpīgāk ieklausīties pieredzes bagātāku kolēģu ieteikumos. Vakaru pavadi mīļotā cilvēka sabiedrībā.

VĒZIS Nedēļa tev iesāksies uz samērā mierīgas, patīkamas nots. Nav izslēgts, ka izdosies noregulēt konfliktu, kurš jau labu laiku nav devis tev mieru. Ja nepieciešams, vari veikt pārrunas ar priekšniecību.

LAUVA Ieceres var būt mainīgas, vēlmes ātri gaistošas, tāpēc šodien nav piemērotākais laiks, lai sāktu nopietnus projektus, kārtotu apjomīgus finansiālos darījumus. Velti nedaudz vairāk uzmanības veselībai.

JAUNAVA Mācēsi izcelties apkārtējo vidū ar savām zināšanām, profesionālajām iemaņām. Iespējams, tev tiks uzticēts apmācīt mazāk pieredzējušu līdzgaitnieku, par ko jutīsies pagodināts.

SVARI Esot darba vidē, nebūtu ieteicams apspriest ģimenes dzīves nebūšanas. Jo striktāk nodalīsi privāto jomu no profesionālās, jo vieglāk tiksi galā ar ieplānotajiem pienākumiem. Šodien atturies no alkohola.

SKORPIONS Veiksme smaidīs Skorpioniem, kuri saistīti ar tirdzniecību, mārketingu un reklāmas jomu. Sevi spēs apliecināt arī radošās pasaules pārstāvji. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi patiesi koķetīgs.

STRĒLNIEKS Tevi varēs raksturot kā priekšzīmīgu, uzcītīgu profesionāli. Apkārtējo atzinība raisīs tevī neapšaubāmu gandarījumu, iedvesmos turpmākajiem sasniegumiem. Vakarā nesēdies pie auto stūres.

MEŽĀZIS Atbilstošs brīdis, lai papildinātu zināšanas, apmeklējot kursus, seminārus, domubiedru saietus. Lietišķo kontaktu veidošana veicinās jaunas biznesa idejas, kā arī izkristalizēs nākotnes vīzijas.

ŪDENSVĪRS No tevis tiks prasītas koncentrēšanās spējas, savaldīgums. Īpašs piesardzīgums būs nepieciešams, risinot juridiskās lietas, veicot pārrunas ar jaunajiem sadarbības partneriem. Ieklausies savā intuīcijā!

ZIVIS Šī tev var izrādīties interesanta un patiesi aizraujoša diena. Darbā viss ies gludi, spēsi labi saprasties ar kolēģiem, veikt kolektīvos pienākumus. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem var pavīdēt jaunas iespējas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu