Mediji: Seriāla "Mana mīļā aukle" galvenā aktrise nonākusi komā un atrodas uz nāves gultas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ a_zavorotnyuk

Pēdējās dienās Krievijas medijus pāršalca ziņas, ka 48 gadus vecā aktrise un seriāla “Mana mīļā aukle” galvenā zvaigzne Anastasija Zavorotņuka ir piedzīvojusi smagu smadzeņu tūsku kā komplikāciju nopietnai slimībai.

Mediji vēsta, ka aktrise visu diennakti atrodas ārstu uzraudzībā intensīvajā terapijā. Tāpat noskaidrots, ka Zavorotņuka ieslīgusi komā un ir pieslēgta mākslīgās elpināšanas sistēmām. Aktrises stāvoklis tiek vērtēts kā ļoti smags.

Neskaitāmas krievu publikācijas atklāj, ka Zavorotņuka cīnās ar smadzeņu audzēju, kas viņai esot konstatēts vairāk nekā pirms gada. Tiesa, aktrises ģimenes locekļi nekomunicē ar presi un nav nedz apstiprinājuši, nedz nolieguši izskanējušās runas. Zavorotņukas 22 gadus vecā meita Anna vien regulāri publiski nosoda tos Krievijas medijus, kuri cenšas ielauzties slimnīcā un gūt unikālu materiālu.

Tiek vēstīts, ka zvaigzne ārstējusies gan Polijā, gan Vācijā. Aprīlī viņai esot veikta nopietna operācija, taču tas stāvokli tikai pasliktinājis. 

Atgādinām, ka 2018. gada rudenī 47 gadu vecumā aktrise dzemdēja meitu. Tiek baumots, ka aktrise palika stāvoklī, izmantojot mākslīgo apaugļošanu. Pastāv versijas, ja apaugļošanas laikā, kad organisms piedzīvo spēcīgu hormonālu "uzbrukumu", smadzenēs jau ir audzējs, mākslīgā apaugļošana var provocēt audzēja attīstību.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu