Lielbritānijā brīvībā iznākusi bērnudārza darbiniece, kura apsūdzēta seksuālā vardarbībā pret bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: PA Pictures/ Scanpix

Trešdien, 18. septembrī, Lielbritānijā pirms termiņa no cietumsoda atbrīvota 49 gadus vecā Vanesa Džordža, kura izcietusi sodu par seksuālu vardarbību pret bērniem, vēsta "The Sun".

Politiķis Lūks Polards izteicies, ka sievietei bija jāatrodas cietumā līdz brīdim, kad viņa nosauktu visus upuru vārdus. Politiķis arī uzsvēris, ka sievieti nedrīkstēja atbrīvot no ieslodzījuma, kamēr viņas upuri nekļūs pilngadīgi.

Pēc likumsargu teiktā, Vanesa, kura pavadījusi ilgu laiku stingrā cietumsargu uzraudzībā, vairs nerada apdraudējumu apkārtējiem. Sievietei patlaban piemērots aizliegums tuvoties upuriem un doties uz dažām no Lielbritānijas pilsētam.

49 gadus vecā sieviete strādājusi bērnudārzā, kur arī nodarbojās ar seksuālu vardarbību pret bērniem.

Neskatoties uz to, ka varasiestādes šo pedofilijas gadījumu nosaukuši par vienu no skaļākajiem un populārākajiem, tiesa pieņēmusi lēmumu par pirmstermiņa atbrīvošanu.

Kā vēsta iepriekšminētā informācija, Vanesa ar bērniem uzņēmusi arī seksuāla rakstura fotogrāfijas, kuras sūtijusi citiem pedofiliem. Saskaņā ar publicēto informāciju, lietā reģistrēti vairāk nekā 100 šādi attēli.

Kamēr sieviete izcieta sodu, abas viņas meitas atteikušās no savas mātes, bet vīrs iesniedza šķiršanās pieprasījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu