"Mans 13 gadus vecais bērns joprojām slapina gultā!" Māte nosūta vēstuli par pedofiliju notiesātajai bērnudārza darbiniecei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash/PA Pictures/Scanpix

Lielbritānijā pirms termiņa no cietumsoda atbrīvota 49 gadus vecā Vanesa Džordža - viņa izcieta sodu par seksuālu vardarbību pret bērniem. Kāda upura māte nosūtījusi Džordžai sirdi plosošu vēstuli, vēsta portāls "The Sun".

49 gadus vecā Vanesa strādājusi bērnu aprūpes centrā, kur arī nodarbojās ar seksuālu vardarbību pret bērniem. Viņa uzņēmusi seksuāla rakstura fotogrāfijas, kuras sūtījusi citiem pedofiliem. Saskaņā ar publicēto informāciju, lietā reģistrēti vairāk nekā 100 šādi attēli.

» Lielbritānijā brīvībā iznākusi bērnudārza darbiniece, kura apsūdzēta seksuālā vardarbībā pret bērniem

Kāda zēna, kurš cieta no Džoržas vardarbības, māte nosūtījusi vēstuli, atklājot, ka ir "kauna, vainas sajūtas un riebuma pilna" un "gaida, kad vakarā bērni aizies gulēt, lai varētu visu nakti raudāt".

Vēstuli sieviete arī nodevusi televīzijas raidījumam "ITV News".

"Dārgā Vanesa," vēstulē raksta sieviete. "Ja Tu šo lasi, droši vien esi atbrīvota no ieslodzījuma. Tu biji mana draudzene un es nespēju noticēt, ka biji spējīga tā sāpināt manus bērnus.

Nespēju noticēt, ka labprātīgi atstāju viņus pie Tevis un Tu tikmēr smaidīji, labi zinot, ko viņiem un man nodari."

"Mana vainas sajūta ir neizturama - katru dienu apšaubu to, vai esmu laba māte. Esmu pārtraukusi attiecības ar daudziem saviem draugiem tikai tāpēc, ka nespēju nevienam vairs uzticēties. Tagad sāpīgi atceros pagātni. Man ir 13 gadus vecs bērns, kurš vēl joprojām slapina gultā un nekad nav pārnakšņojis pie draugiem. Bērns, kurš apmeklējis terapeitus un nepārtraukti ārstējies no 18 mēnešu vecuma. Bērns, kuram ir grūtības kontrolēt emocijas un kurš nevar savaldīt savas dusmas," stāsta māte atklātajā vēstulē.

"Un esmu es - māte, kura vēlas pagriezt laiku atpakaļ un visu mainīt, māte, kura domā, ka neviens sods nebūtu Tev pietiekams un māte, kuras sirds sašķīst tūkstošs gabalos katru reizi, kad redzu tavu seju vai dzirdu Tavu vārdu, jo tik bezrūpīgi katru dienu esmu atdevusi savus bērnus Tavās rokās," raksta sieviete.

"Mana ģimene 10 gadus pieredzēja ko tādu, ko nenovēlu nevienam. Tavas rīcības sekas ir sekojušas mums uz katra soļa, mums to pat nenojaušot. Mēs vēlamies tikt tam pāri un turpināt dzīvot, taču ilūziju, ka tā varētu notikt, katru reizi izgaisina Tavas sejas parādīšanās ekrānā. Tu esi parādā visām upuru ģimenēm - Tev jānosauc visi cietušo vārdi! Tu esi parādā mūsu bērniem bērnību, prieku un normālu dzīvi," norāda sieviete vēstulē.

Māte norāda, ka tas nav godīgi - Džordža ir brīvībā, viņa var sākt dzīvi no jauna, taču visām cietušajām ģimenēm viņas noziegumi radījuši neizdzēšamas sekas.

Vienaldzīgi nav arī citi vecāki, kuru bērni bijuši konkrētajā bērnudārzā. Kāds tēvs portālam "The Sun" norādījis: "Ja es Džordžu redzēšu, nositīšu viņu. Pat ja viņa neaiztika manu meitu."

Kamēr vanesa Džordža izcieta sodu, abas viņas meitas atteicās no savas mātes, bet vīrs iesniedza šķiršanās pieprasījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu