"Uz soliņa varēja just kā viņš paceļ komandu." Merzļikins atkal saņem uzslavas no trenera

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

26. septembra naktī latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins piedzīvoja zaudējumu pret Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres". Merzļikins atvairīja 25 no 29 pretinieku metieniem, taču pēc spēles saņēma uzslavas no galvenā trenera asistenta Endrjū Pīka.

Pēc aizvadītā zaudējuma savas domas par spēli medijiem pastastīja "Blue Jackets" galvenā trenera asistents Endrjū Pīks. Kāds no reportieriem apgalvoja, ka Merziļikins šajā mačā ir izskatījies ievērojami labāk, šo spēli novērtējot kā līdz šim labāko latviešu vārtsarga sniegumu pirmssezonā. 

Treneris izvairījās no piekrišanas šādam apgalvojumam, taču uzslavas jaunajam vārtsargam veltīja tik un tā. "Spēles beigās viņš mūs izglāba divas reizes, kas deva iespēju atspēlēties. To mēs arī vēlamies no vārtsarga, it īpaši, gados jauna, lai viņš varētu dot komandai iespēju izcīnīt punktus arī sarežģītās situācijās."

"Elvis ir cīnītājs. Dažās no epizodēm varēja redzēt cik viņš ir atlētisks. Arī uz soliņa varēja just kā viņš paceļ komandu," Merziļikina pienesumu spēlei komentē Pīks.

 Arī pats Merzļikins pēc spēles izteicās, ka vairs uztraukuma neesot.

Merzļikina pārstāvēta "Blue Jackets" nākamo spēli aizvadīs naktī uz sestdienu, kad Kolumbusā viesosies "Devils" hokejisti. Spēles sākums būs plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu