Losandželosas metro bezpajumtniece no Krievijas pasažierus pārsteidz ar savu balsi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Metro stacijas zīme. Ilustratīvs attēls.
Metro stacijas zīme. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Losandželosas metro kāda bezpajumtniece no Krievijas pārsteigusi pasažierus ar savu dziedāšanu, vēsta medijs "People". 

Losandželosas metro kāds policists pamanījis sievieti, kas metro apmeklētajiem dziedājusi āriju no Pučini operas. Video viņa redzama ar mantu pilniem iepirkumu ratiņiem, kā arī ar vairākiem maisiņiem rokās. Viņas priekšnesumu nofilmējuši vairaki cilvēki un drīz video parādījies arī Losandželosas policijas "Twitter" kontā ar piebildi: "Četri miljoni cilvēku sauc Losandželosu par mājām. Četri miljoni stāstu. Četri miljoni balsu... Dažreiz tikai nepieciešams apstāties un ieklausīties vienā no tām, lai dzirdētu kaut ko skaistu."

Brīnišķīgās balss īpašnieces video strauji kļuvis slavens. Šobrīd to noskatījušies jau vairāk nekā miljons cilvēku. Rezultātā arvien vairāk cilvēku runā par šo sievieti un vēlas dzirdēt, kā viņa dzied. 

Skaistās balss īpašniece ir Emīlija Zamurka, 52 gadus veca dziedātāja un mūziķe no Krievijas. Zamurka bērnība mācījusies dziedāt, skatoties operdziedātāju uzstāšanos televīzijā. Emīlija iemīlējusies mūzikā un vēlāk apguvusi arī vijoles un klavierspēli. 

Video: Emīlijas uzstāšanās metro

Emīlija pārcēlusies uz ASV, lai kļūtu patstāvīgāka un iegūtu jaunu pieredzi. Viņa strādājusi pansionātos un restorānos, pirms atkal atgriezās pie mūzikas. Diemžēl medicīniska rakstura problēmas kļuva par nastu un sieviete pārcēlās uz Losandželosu.

Kādreiz viņa Losandželosas ielās spēlējusi arī vijoli, tomēr sekojis nepatīkams pavērsiens - 10 000 vērtā vijole tika nozagta un iznīcināta. Zamurka saka, ka tobrīd vijoles spēlēšana bija viņas vienīgais ienākumu avots. Kaut arī vijoli nozaga, neviens nav spējis atņemt viņai balsi un mīlestību pret mūziku. 

Kopš video, kurā Emīlija dzied, kļuvis populārs, sieviete ieguvusi vietējās slavenības statusu. Viņas dziedāšanu klausīties dodas ne tikai cilvēku pūļi, bet arī reportieri. Sākta arī labdarības kampaņa vietnē "GoFundMe.com", lai palīdzetu Emīlijai atrast dzīvesvietu un nostāties uz kājām. Arī soctīklos cilvēki pauduši savu atbalstu un cer, ka kāds talantu aģents sievieti atklās. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu