Kad ar algu nepietiek - futbolists tiek sodīts par komandas biedra apzagšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Nice" futbolisti
"Nice" futbolisti Foto: AFP / Scanpix

Viens no vadošajiem Francijas klubiem "OGC Nice" ir nākuši klajā ar paziņojumu, ka no komandas ir atlaists 18 gadus vecais uzbrucējs Lamine Fadiga-Diabī. Jaunais spēlētājs tika sodīts par pulksteņa zādzību no komandas biedra, ziņo CNN.

Jaunais franču futbolists zādzību izdarīja 16. septembrī. Diabī nozaga komandas biedra Kaspera Dolberga aptuveni 76 000 dolāru (69 258 eiro) vērto rokas pulksteni. Jaunais futbolists atklāja, ka noziegumu pastrādājis skaudības vadīts.

"Mana sarežģītā situācija bija kontrastā ar Kaspera sasniegtajiem panākumiem. Es izgāzu savas dusmas uz viņu, lai gan man nebija nekāda racionāla iemesla to darīt. iespējams, ka pie vainas bija neliela skaudība," Diabī situāciju skaidro savā "Instagram" kontā.

Ar sarežģīto situāciju francūzis bija domājis ilgtermiņa traumu un sarkano kartīti pirmajā spēlē pēc atgriešanās no minētā savainojuma.

"Tā vietā, lai sacenstos ar viņu [Dolbergu] laukumā, es izvēlējos stulbāko ceļu. Mana rīcība nebija mantkārības vadīta. Es izdarīju to, ko izdarīju, jo biju vīlies, dusmīgs un jutos nenovērtēts," turpina Diabī.

Jaunais spēlētājs ir gatavs pilnībā uzņemties atbildību par šo incidentu. "Protams, man ir tikai 18, bet tas neko nemaina. Es uzņemos atbildību par to, ko izdarīju un Kasperam jau pilnībā esmu atlīdzinājis radītos zaudējumus. Ceru, ka kādu dienu varēsim satikties laukumā un šis atgadījums būs tikai atmiņa par sliktu atgadījumu. Novēlu viņam tikai labāko."

Lai gan sākumā kluba pārstāvji kopā ar Dolbergu vēlējās uzsākt kriminālprocesu, abām pusēm tomēr izdevās vienoties par izlīgumu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AminaCheri ???

A post shared by Lamine Diaby Fadiga (@ldnine9) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu