Zodiaka vīrieši, kuri attiecībās mēdz kļūt vardarbīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir savas raksturīgākās iezīmes - gan pozitīvas, gan negatīvas. Lai arī pārsvarā visi vēlas uzzināt tikai pozitīvo, astrologi ir pārliecināti, ka zvaigžņu stāvoklis spēj norādīt arī uz iespējamām bīstamām tendencēm. Par to, kuru Zodiaka zīmju vīriešiem ir nosliece uz vardarbību attiecībās, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti spontāni un emocionāli, kas nereti nozīmē to, ka viņi no sākuma rīkojas un tikai tad domā par izdarīto. Auna zīmes vīriešus bieži piemeklē straujas garastāvokļa maiņas, kuru rezultātā viņi var kļūt arī pārlieku agresīvi un pat pacelt roku. Tā kā šādi vardarbības akti parasti notiek jūtu sakāpinājumā, Auna zīmes pārstāvji par tiem vienmēr ļoti atvainojas.

Jaunava

Zem Jaunavas zvaigznāja dzimušie ir pieraduši pie tā, ka viss viņu apkaimē ir perfekts - mājām vienmēr jāspīd un jālaistās un ēdienam jābūt izcili pagatavotam. Ideālām jābūt pat šķietami smieklīgām detaļām. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus var līdz baltkvēlei sadusmot sīkumi, kuri neatbilst viņu iztēlotajai kārtībai. Astrologi brīdina, ka zem šī zvaigznāja dzimušie ir gatavi iepļaukāt pat par nepareizi novietotiem traukiem.

Skorpions

Skorpiona zīmes pārstāvji tiek uzskatīti par Zodiaka greizsirdīgākajiem vīriešiem. Lai ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvji to ļoti rūpīgi slēpj, Skorpioni ir ļoti emocionāli un viņus dziļi ievaino apkārtējo rīcības un izteikumi. Šie vīrieši ir spējīgi ilgstoši turēt aizvainojumu sevī, taču tad, kad viņiem ir "sakrājies", Skorpiona zīmes pārstāvji gandrīz vai zaudē kontroli un ir gatavi uz neiedomājami cietsirdīgām rīcībām.

Zivis

Emocionālie un jūtīgie Zivs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar smalku intuīciju un ļoti aktīvu iztēli. Viņi nereti mēdz savā prātā izdomāt dažādus scenārijus kuriem paši notic. Tā kā zem šī zvaigznāja dzimušie ir ļoti neaprēķināmi, bieži vien viņu otrajām pusītēm var nākties saskarties ar emociju "sprādzieniem", kas var novest arī līdz vardarbībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu