"Par tevi esmu lējis daudz asaru." Bokseris, kura dēļ viņa pretinieks ir komā, publicē emocionālu vēstuli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Patriks Dejs
Patriks Dejs Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē ringā traģiski noslēdzās boksa mačs starp Čārlzu Kornvelu un Patriku Deju. Cīņa noslēdzās desmitajā raundā, kad pēc šaušalīga nokauta komā nokļuva Dejs. Cīņas uzvarētājs, Konvels ir nācis klajā ar emocionālu vēstuli par notikušo, vēsta "The Sun".

Diemžēl, nokautētā Deja situācija joprojām nav uzlabojusies un viņa veselības stāvoklis ir kritisks. Emocionālu vēstuli par notikušo ir publicējis viņa pretinieks Čārlzs Konvels.

"Šī ir pēdējā reize, kad runāju par šo tematu, jo tas ir sensitīvs gan viņa ģimenei, gan man un boksam kopumā. Dārgais Patrik Dej," vēstuli sāk Konvels.

"Nekad negribēju, lai kas tāds notiek ar tevi. Viss, ko es vēlējos, bija uzvarēt mūsu cīņā. Ja es varētu notikušo dzēst, es to darītu. Neviens nav pelnījis šādu likteni. Mūsu cīņu es galvā atkārtoju katru dienu un domāju, ja nu tas, kas notika ar tevi, nebūtu noticis," ar pārdomām dalās bokseris.

"Es nespēju pārstāt par to domāt. Par tevi esmu aizlūdzis un lējis tik daudz asaru, tik daudz, jo nevaru iedomāties kā šobrīd jūtas tava ģimene un draugi," nožēlu pauž amerikānis.

Konvels vēstulē atklāja, ka notikušā dēļ apsvēra pārtraukt boksera karjeru: "Tevi redzu visur, kur eju. Par tevi dzirdu tikai brīnišķīgas lietas.

Apsvēru domu pamest boksu, bet zinu, ka tu to nevēlētos, jo arī tu sirdī esi cīkstonis."

"Tāpēc esmu nolēmis, ka cīnīšos par titulu, jo to gribēji tu un vēlos arī es. Tevi par motivāciju izmantošu katru dienu un parūpēšos par to, ka katru reizi, kad izeju ringā, es tur atstāju sevi visu," vēstuli noslēdz Konvels.

Patriks Dejs savā profesionālajā karjerā ir uzvarējis 17 cīņās, piedzīvojis četrus zaudējumus un vienu reizi cīnījies neizšķirti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu