Aizdedzināti bērnu ratiņi, nosvilināti šķūnīši. Jelgavā iedzīvotājus terorizē kaimiņš-piromāns

Noskaties sižetu!
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Jelgavā otrdien, 22. oktobrī, kāds "vietējais dedzinātājs" pielaidis uguni Zirgu ielas 13. nama otrā stāva koridorā noliktajiem bērnu ratiņiem, bet pēc tam uzliesmojusi visa kāpņu telpa, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Nu jau viss kārtībā. Es nezinu, kas te notika, bet gandrīz jau pa logu dabūju lēkt ārā! Bet, kas un no kurienes – nezinu. Mani nāca glābt ātrā palīdzība. Šobrīd mani nedrīkst uztraukt," stāsta mājas iedzīvotāja Anna.

Vietējie saka, – dedzināšanas beigsies tikai tad, kad nevēlamais kaimiņš sēdēs aiz restēm vai arī kāds ies bojā. Tad varbūt izmeklētāji izdarīs kaut ko reālu.

"Nodedzināja šķūnīšus, nodedzinās arī māju. Viņam tikai nosmieties par visiem cilvēkiem! Ne viņam pašam te kaut kas pieder. Vienkārši tādas tieksmes cilvēkam… un jūt no policijas aizstāvību," saka mājas iedzīvotāja Inese.

Vietējos uzklausīt otrdien ieradās Jelgavas pašvaldības policija, taču ar krimināllietām municipālā policija nenodarbojas. Dedzinātājs varētu būt Valsts policijas ziņotājs, domā vietējie – tikai tā varot izskaidrot ilgstošo ļaundara patvaļu.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka pirms vairākiem gadiem dedzinātājs esot sēdies uz apsūdzēto sola saistībā ar līdzīgiem nodarījumiem un pavadījis trīs gadus aiz restēm.

Noskaties sižetu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu