Austrālijā 14 gadus vecs puisis ar zagtu mašīnu sasit policijas auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sasists auto. Ilustratīvs attēls.
Sasists auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Otrdien, 15. oktobrī, kāds Rietumaustrālijas pusaudzis zagtā automobilī pamanījās sasist policijas automašīnu un Lamborghini apvidnieku. Pēc incidenta jaunietis apcietināts, vēsta Autrālijas policija vietnē "Facebook". 

15. oktobrī Rietumaustrālijas pilsētas Pērtas Komo rajonā vietējā policija veica patrulēšanu, jo bija saņemts ziņojums par baltu Subaru Forester, kas nedaudz vairāk kā nedēļu iepriekš bija nozagts citā Pērtas rajonā kāda mājokļa apzagšanas laikā, Stirlingā.

Foto: www.facebook.com/WA.Police

Tajā pašā dienā ap astoņiem vakarā policisti automobili, kas atbilda meklētā Subaru aprakstam, atrada novietotu pie kādas privātmājas. Vai tas ir iepriekš zagtais auto, likuma sargiem gan nenācās skaidrot, jo automobiļa zaglis sāka bēgšanu. Vispirms viņš atpakaļgaitā uztriecās policijas Toyota Hilux, bet mirkli vēlāk krustojumā sadūrās ar 250 000 eiro vērto Lamborghini Urus.

Foto: www.facebook.com/WA.Police

Pēc šīs avārijas, kurā pamatīgi cieta gan itāļu superauto, gan zagtais Forester, jaunietis metās bēgt, taču ātri vien tika notverts un nonāca iecirknī. Tur viņam izvirzītas apsūdzības auto zādzībā, zādzībā, laupīšanā grupā un laupīšanā grupā ar iepriekšēju nodomu. 

Kādu sodu saņems nepilngadīgā persona, nav zināms, taču skaidrs ir viens, ka jaunietis nodarīto nožēlo un jācer, ka kalpo par mācību citiem pusaudžiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu