Avārijā Vidzemē gājis bojā cilvēks (1)

Papildināts
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Auto avārija. Ilustratīvs attēls
Auto avārija. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Trešdien, 23. oktobrī, Latvijā reģistrēti 115 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 16 cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar vakarā Varakļānos kāda persona, vadot traktoru sakabē ar piekabi, pagaidām nenoskaidrotos apstākļos nobrauca no ceļa braucamās daļas un izraisīja sadursmi ar stāvēšanai novietotu automašīnu.

Notikuma vietā mediķi konstatēja traktora vadītāja nāvi, teica Vaskāne. 

Savukārt Gulbenes novadā Stāmerienas pagastā īsi pirms pusnakts ceļu satiksmes negadījumā tika iesaistīta automašīna "Audi". Sākotnējā informācija liecina, ka automašīnas vadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā iebrauca kokā. Negadījumā cieta divas personas, kas abas nogādātas medicīnas iestādē.

Policija par abiem satiksmes negadījumiem turpina skaidrot apstākļus un uzsākusi kriminālprocesus.

Trešdien seši cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pieci - Zemgalē, četri - Vidzemē, bet viens - Kurzemē. Divi no cietušajiem bija gājēji, bet trīs - velosipēdisti.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi piecus autovadītājus: divus - Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam - Zemgalē, Kurzemē un Latgalē. Vēl četri autovadītāji aizturēti, jo bija lietojuši narkotiskās vielas, tostarp trīs no viņiem - Rīgā.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 249 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 96 autovadītāji, Vidzemē - 69, Zemgalē - 39, Latgalē - 31, bet Kurzemē - 14 autovadītāji. Rīgā divi autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 548 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu