Sekss un karaoke. Kā treniņnometnes aizvadīja "Lokomotiv" futbolisti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Komandu sporta neatņemama sastāvdaļa ir pirmssezonas treniņnometnes, kurās piedalās visi komandas spēlētāji. Intervijā ar krievu mediju "Championat" bijušais maskavas "Lokomotiv" spēlētājs Dmitrijs Seņikovs atklāja interesantus faktus par to, kā spēlētāji pavadīja brīvo laiku.

Bijušais aizsargs atklāja, ka tā laika kluba galvenais treneris Jurijs Sjomins mēdza rīkot ilgas treniņnometnes, līdz pat trim nedēļām. Futbolistiem šajā laika periodā bija arī jāatrod, ar ko nodarboties ārpus futbola laukuma.

"Atceros, ka mūsu vārtsargs Ruslans Ņigmatuļins uz treniņnometnēm līdzi ņēma savu datoru, kurā bija ielādēta karaoke. Viņa istabā arī notika visas balles, līdz treneri klauvēja pie durvīm un lika pārtraukt dziedāšanu," atcerējās aizsargs.

Seņikovs atklāja, ka spēlētāji tajā laikā uz treniņnometnēm drīkstēja braukt kopā ar sievām. "Atceros, ka vienreiz uz pārbaudes laiku bija paņemts kāds leģionārs. Mēs tajā laikā uz treniņnometnēm drīkstējām braukt kopā ar sievām. Arī jaunais spēlētājs bija ieradies ar dzīvesbiedreni un, škietami, visu brīvo laiku pavadīja, nodarbojoties ar seksu."

"Mēs tikai dzirdējām, kā viņa numuriņā čīkst gulta. Nākamajā dienā viņš, protams, bija "miris" un laukumā neko nevarēja parādīt," stāstīja Seņikovs.

Bijušais aizsargs arī piebilda, ka sekss futbolistam traucējot. "Divas, trīs dienas pirms spēles to nevajadzētu darīt. Sekss ir enerģiju patērējoša nodarbe."

Maskavas "Lokomotiv" sastāvā Seņikovs aizvadīja 10 gadus (2000.-2010.) un Maskavas kluba rindās arī noslēdza spēlētāja gaitas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu