Jūrmalā par godu Valsts svētkiem radīs garāko Gaismas ceļu Latvijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
11.novembra krastmalā pie Rīgas pils mūra tiek aizdegtas svecītes Lāčplēša dienā un Bermontiādes 100.gadadienā.
11.novembra krastmalā pie Rīgas pils mūra tiek aizdegtas svecītes Lāčplēša dienā un Bermontiādes 100.gadadienā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas proklamēšanas 101. gadadienu Jūrmalā svinēs ar 20 kilometrus garu Gaismas ceļu, koncertu un uguņošanu, informēja Jūrmalas pilsētas domes pārstāve Inese Krieviņa.

Par godu valsts svētkiem plkst. 15.30 Jūrmalā radīs garāko Gaismas ceļu Latvijā gar pilsētas maģistrālo ielu, iededzot vairāk nekā 8500 sveču. Pasākumā var piedalīties ikviens un pievienot savu iedegto sveci kopējā Jūrmalas Gaismas ceļā, kas 20 kilometru garumā vīsies cauri visai Jūrmalai, sākot no Lielupes līdz pat Ķemeriem.

Svētku vakarā plkst. 20 pie Kauguru kultūras nama notiks koncerts, kurā uzstāsies solisti Marija Naumova, Anta Eņģele, Varis Vētra, Ivo Grīsniņš-Grīslis, kā arī Jūrmalas apvienotais koris un instrumentālā grupa Madara Kalniņa vadībā.

Svētku kulminācijā, plkst. 21.10 apmeklētājus cienās ar 250 kilogramus smagu svētku torti un notiks svētku uguņošana. Svētki turpināsies plkst. 21.30 ar Ivo Grīsniņa-Grīšļa un grupas "Positivo" uzstāšanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu