Kā strīdēties ar dažādiem Zodiaka pārstāvjiem? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ieturēt distanci vai tomēr mesties cīņā? Astrologi ir pārliecināti, ka veiksmīgam iznākumam ir vērts ņemt vērā strīda pretinieka Zodiaka zīmi, vēsta portāls "Lisa".

Auns

Šīs ugunīgās zīmes pārstāvji ir visnotaļ eksplozīvi un bieži vien var kļūt pat agresīvi. Cilvēki parasti pat neiedomājās par sīkumiem, kas var aizskart Auna zīmes pārstāvjus un likt viņiem iesākt konfliktu. Astrologi iesaka mirklī, kad saruna pāriet "augstos" toņos, saglabāt mieru un censties atsvešināties no situācijas, lai nelabojami nesabojātu attiecības.

Vērsis

Mierīgie Vērši parasti ļauj dzīvei ritēt pašplūsmā un reti kad sāks konfliktu nieku dēļ. Tiesa, tas nenozīmē, ka viņiem drīkst "kāpt uz galvas" - kad kāds patiesi aizskar Vēršus, viņos pamostas vētras cienīgs niknums. Zvaigžņu pazinēji šādās situācijās iesaka jau laicīgi aprunāties ar šiem cilvēkiem par viņu pārdzīvojumiem un konflikta laikā censties saglabāt konstruktīvu dialogu.

Dvīņi 

Dvīņu zīmes pārstāvjiem riebjas piedalīties skaļos strīdos un attiecību kārtošanā. Šādos gadījumos šie gaisa elementa pārstāvji var mēģināt pāriet uz rakstisku komunikāciju, lai izbēgtu no sarunas zem četrām acīm. Ja tomēr ir gadījies uzsākt konfliktu ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvi, astrologi iesaka bruņoties ar spēcīgie argumentiem, citādi Dvīņu zīmē dzimušie neļaus bilst pat vārdu.

Vēzis

Jūtīgie un emocionālie Vēži ir vairāk histēriski kā agresīvi. Šie cilvēki strīda laikā sāk uzvesties kā aizskarti bērni, kuriem kāds nav nopircis saldējumu. Sarunbiedram jāļauj Vēzim izteikties, izraudāties un atbrīvoties no spēcīgajām emocijam. Pēc tam visu nogludināt ļaus spēcīgs apskāviens un ziņa par to, ka viņi joprojām otram cilvēkam ir svarīgi un mīlēti.

Lauva

Šie uguns elementa pārstāvji strīda laikā neizsaka pārliekas pretenzijas - viņi vienkārši skaļi aizcērt durvis un aiziet. Šie cilvēki nebūs tie, kas meklē izlīgumu pat gadījumos, kad viņiem nav bijusi taisnība. Astrologi iesaka sagaidīt, līdz šīs karaliskās zīmes pārstāvji nomierinās un neiesaistīties vārdu apmaiņās - pastāv liela iespēja, ka pēc īsa laika viņi atkal piezvanīs un uzvedīsies tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Jaunava

Pragmatiskās Jaunavas zīmes pārstāvji pēc dabas ir miermīlīgi. Dažkārt šie cilvēki speciāli vēlas izskatīties nikni un histēriski, taču tas ir tikai aizsargmehānisms saskarsmē ar citiem. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem strīda laikā ir vēlams norādīt uz viņu loģikas kļūdām - Jaunava augstāk par visu vērtē racionālus argumentus un ir gatavi atzīt savas kļūdas.

Svari 

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nemēģina provocēt savus pretiniekus uz konfliktu pat tad, kad kāds viņus ir aizskāris. Strīda laikā viņi drīzāk apjūk savās jūtās un saskumst, nevis kļūst agresīvi un uzbrūkoši. Astrologi iesaka strīda laikā saglabāt mieru un padomāt par Svaru zīmes pārstāvja jūtām - problēmas ir iespējams atrisināt arī mierīgā veidā.

Skorpions

Šie ūdens stihijas pārstāvji ir gatavi strīdēties vienkārši sava prieka vai izlādēšanās dēļ. Astrologi brīdina - nav vērts atbildēt uz viņu provokācijām! Skorpiona zīmē dzimušie var būt diezgan aukstasinīgi, tādēļ konfliktos ar viņiem viennozīmīgi nedrīkst zaudēt savaldību.

Strēlnieks 

Strēlnieka zīmē dzimušie necieš kritiku - viņi to uztver kā mēģinājumu uztiept svešu viedokli. Strīda laikā ar šo uguns stihijas pārstāvi jāņem vērā, ka viņš ir pilnībā spējīgs pāriet uz personīgiem apvainojumiem - šādā gadījumā ir vērts vienkārši pārtraukt sarunu un atgriezties pie problēmas tikai tad, kad šis cilvēks ir gatavs konstruktīvai sarunai.

Mežāzis

Akurātie un rūpīgie Mežāža zīmes pārstāvji aiz savas nosvērtās personības maskas slēpj īstu emociju jūru. Viņi ir spējīgi gadiem ilgi turēt aizvainojumu un "izgāzt" to tad, kad to neviens nav gaidījis. Astrologi iesaka jau laicīgi ar šiem cilvēkiem izrunāt reizes, kad viņš varētu būt ticis sāpināts - tas nākotnē aiztaupīs ļoti daudz raižu.

Ūdensvīrs

Strīdoties ar Ūdensvīra zīmē dzimušo ir vērts viņiem atgādināt, kāda veida attiecības Jūs saista - ja tas ir kolēģis, jānorāda, ka šajās attiecībās nav vietas liekai emocionalitātei, savukārt, ja tas ir kāds draugs, ir vērts mēģināt nepatīkamo konfliktu pārvērst draudzīgā sarunā. Zem šī zvaigznāja dzimušie ir pietiekami miermīlīgi un labprāt pāries uz draudzīgu sarunu.

Zivis

Zivs zīmē dzimušie ir ļoti vērīgi - viņi neapzināti par visiem ievāc pat visnenozīmīgākās informācijas druskas, kas kādā mirklī var kļūt par konflikta cēloni. Ar šiem cilvēkiem konflikta laikā ir nepieciešams pēc iespējas ātrāk noraidīt visu nepatieso informāciju un saglabāt mieru.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu