Aizkustinoši: Boksa superzvaigzne Džošua aizvada sparingu ar fani, kura cieš no cerebrālās triekas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: EPA/Scanpix

Boksa superzvaigzne Entonijs Džošua šobrīd gatavojas revanša cīņai pret Endiju Ruizu junioru, kurš britam šī gada vasarā atņēma čempiona titulu. Neskatoties uz treniņprocesu, Džošua atrada laiku, lai piepildītu kādas fanes sapni, vēsta "The Sun"

Džošua fane Keita Farleja sirgsta ar cerebrālo trieku, kas ierobežo viņas muskuļu darbību un kordināciju, bet meitene iedvesmu trenēties boksā guva no 2016. gada olimpiskajām spēlēm.

Viņas sapnis allaž ir bijis sastapt slaveno britu bokseri, līdz ar to, viņa bija šokēta, kad Džošua sievietei piedāvāja piedalīties sparinga sesijā.

Farlejai bija teikts, ka viņu intervēs par ikdienu boksā. Bet sarunas laikā sporta zālē parādījās Džošua, sakot: "Sveika, Keita. Dzirdēju, ka vēlies ar mani cīnīties."

Jaunā sieviete nespēja slēpt prieku un, pēc Džošua jautājuma, kāpēc Farleja vēlas aizvadīt sparinga sesiju tieši ar viņu, viņa teica: "Protams, tāpēc, ka tu esi labākais!"

Džošua un Farleja aizvadīja īsu sparinga sesiju, kas beidzās ar brita "nokautu". Pēc šī notikuma arī pats bokseris savā "Twitter" kontā pauda prieku par notikušo, rakstot: "Gribētu, lai mēs to varētu darīt biežāk. Satikos ar jaunu dāmu, kura atradusi iedvesmu boksā."

Džošua savas karjeras laikā ir uzvarējis 22 cīnās, bet vienīgo zaudējumu 30 gadus vecais brits piedzīvoja jau minētajā cīņā pret Endiju Ruizu junioru. Šajā boksa mačā Džošua zaudēja sev piederošās IBF, WBA un WBO smagsvara čempiona jostas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu