"Dažiem prioritāte ir slava..." Sana Timma "met ēnu" uz bijušo vīru un Sedokovu? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

26. novembrī Krievijas mediji metās aktīvi vēstīt, ka Latvijas basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Jānis Timma oficiāli izšķīries no sievas un dēla mammas Sanas. Lai gan nedz Jānis, nedz Sana komentārus presei nav snieguši, sieviete savā "Instagram" profilā publiskoja visai divdomīgu veltījumu.

Pēc ziņas par oficiālo Timmu pāra laulības šķiršanu, vietnē "Instagram" īsajos video stāstiņos Sana ievietoja lūgumu Krievijas medijiem beigt ar viņu sazināties, jo viņa negrasās sniegt intervijas.

Tāpat sieviete parādīja, ka ar savu dēliņu Kristianu Rīgā rotaļājas kādā izklaides centrā.

Pie video, kurā viņa šļūc no slidkalniņa, sieviete pievienoja visai divdomīgu tekstu. 

"Dažiem prioritāte ir slava, kamēr es esmu aizņemta ar savu mazo eņģelīti, lai radītu viņam bērnības atmiņas," rakstīja sieviete. 

Foto: Instagram/ sana_timma

Lai gan nav zināms, vai konkrētais teksts ir veltījums basketbolistam, nevienam nav noslēpums, ka šobrīd Sedokova ar Timmu ļoti publiski attēlo abu attiecības un jūtas vienam pret otru, regulāri daloties ar kopīgiem foto, video un mīlestības pilniem tekstiem.

Par Timmas un Sedokovas romānu klīst runas jau vairāk nekā pusgadu. Pāris savas attiecības publiski apstiprināja vien šā gada oktobrī. 

Sedokovai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem, savukārt Timma ir tētis gadu vecajam Kristianam. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu