Kailas krūtis un pikantas dejas. "Ērkšķu" šova visu sezonu dalībnieces sarīko karstu ballīti (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovakar skatītājiem sarūpēta īpaši pikanta “STV Pirmā!” sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” sērija – tajā projekta jaunās sezonas dalībnieces gaida tikšanās ar iepriekšējo raidījumu zvaigznēm, kuras būs ieradušās pie viņām ciemos Jēkabpilī.

Tomēr sākotnēji dāmu satikšanās izvērtīsies ne gluži tāda kā cerēts – attiecības meiteņu starpā būs visai saspīlētas, jo pirmās un otrās sezonas veterānes – Vika, Linda, Liene, Alīna, Alla un Monika būs šokā par jauno dalībnieču uzvedību – īpaši to, ka viņās trūkstot entuziasma, sievietes visai pasīvi iesaistās piedāvātajās aktivitātēs un viņām “nekas neinteresējot.”

Kaut arī pirmie kopā pavadītie brīži un nodarbības būs visai mulsinošas, meitenes centīsies apvienoties vakara ballītei vienā no populārākajiem Jēkabpils SPA centriem. Tiesa, arī tā neiesāksies uz cerīgas nots, jo jaunās projekta dalībnieces neslēps savu nepatiku ne tikai pret ūdens priekiem, bet arī to, ka ballītes uzkodu un dzērienu klāsts ir visai ierobežots: “mums tāda ballīte ar kolu un kruasānu. Tas tā kā aiziet uz bērnudārzu,’ par pasākumu bez alkohola iesmies Valmieras Laila.

Tomēr vakaram uzņemot apgriezienus, dāmas ļaus vaļu arī pikantām izdarībām un ballītē netrūks nedz jautrošanās pirtī un baseinā, nedz pliku krūšu izrādīšana un striptīzs Monikas un Olgas izpildījumā. Ko par meiteņu uzdrīkstēšanos teiks pārējās kolēģes? Un kā beigsies tik jestrais pasākums? Uzzināsiet jau šovakar!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu