13 gadus veca meitene dzemdēja sportista dēlu. NBA leģendas Karla Malona skandalozā privātā dzīve (1)

Karls Malons Foto: Reuters/ScanPix
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Basketbola laukumā Karls Malons bija viens no visu laiku labākajiem spēka uzbrucējiem. Ja Malons savas spēles dēļ fanu atmiņās ir palicis kā pozitīvs tēls, tad uzbrucēja ārpus laukuma aktivitātes uzbur pavisam citu ainu.

Kārls Entonijs Malons ir dzimis 1963. gada 24. Jūlijā Samerfīldā, ASV. Spēlētājs savas karjeras gaitā ir izcīnījis neskaitāmus apbalvojumus. Līgas MVP, otrs visu laiku rezultatīvākais spēlētājs, basketbola slavas zāles dalībnieks, tie ir tikai daži no amerikāņa panākumiem. Bet spēlētāja dzīve ārpus laukuma ir bijusi apkārtējo nosodījuma pilna.

Malona dēlu piedzemdēja 13 gadus veca meitene

Kad Malons spēlēja koledžā, no viņa stāvoklī palika 13 gadus veca meitene. Šāds notikums varēja būt krimināli sodāms. Patiesībā, Malonam būtu bijis jāatrodas cietumā nevis basketbola laukumā, bet Samerfīlda bija maza pilsētiņa un meitenes vecāki nevēlējās celt apsūdzību, jo negribēja būt tie, kas nogremdē vietējās slavenības karjeru.

Gaidāmā bērna vecvecāki apsūdzību pret Malonu necēla arī tādēļ, ka, viņuprāt, spēlētājam būtu vieglāk apgādāt bērnu, ja viņš turpinātu spēlēt. Tikai pašam Malonam par šo jautājumu bija citas domas. Viņš noliedza, ka būtu meitenes tēvs un atteicās maksāt jebkādus uzturlīdzekļus.

Situācija nonāca līdz tam, ka 1986. gadā, kad Malons aizvadīja jau savu otro sezonu NBA, jaunās meitenes ģimene nolēma tiesāties, lai iegūtu finansiālu atbalstu no topošās zvaigznes. Ģimene vēlējās, lai spēlētājs bērna uzturēšanai maksātu 200 ASV dolāru nedēļā. Tiesnesis nolēma, ka spēlētājam nedēļā bērna uzturēšanai būtu jāmaksā 125 ASV dolāri plus medicīnisko procedūru izdevumi. Bija tikai viena problēma...

Malons arī pēc tiesas lēmuma atteicās atzīt, ka 13 gadus vecā meitene bija dzemdējusi viņa bērnu un uzskatīja, ka pieprasītā summa ir pārāk liela. Spēlētājs, kurš pelnīja miljonus, uzskatīja, ka 125 ASV dolāri nedēļā nav pieņemama summa.

Galu galā, finansiālie jautājumi tika atrisināti bez tiesas palīdzības, bet, vien 1989. gadā, kad Malona dēlam Demetresam bija jau pieci gadi. Jāatzīmē, ka basketbolists atteicās veikt DNS testu līdz pat 1996. gadam, kad tika pierādīts, ka viņš ir Demetresa Bella tēvs.

Demetress Bells bija mantojis sava tēva iespaidīgās fiziskās dotības un profesionāli nodarbojās ar amerikāņu futbolu. Bellam pat izdevās aizvadīt piecas sezonas Nacionālajā Futbola līgā (NFL).

Savu tēvu Bells pirmo reizi satika, kad viņam bija jau 18 gadi un, kā stāstījis pats futbolists, Malons esot apgalvojis, ka nu jau bijis par vēlu veidot tēva-dēla attiecības.

Pats futbolists 2008. gadā sarunā ar ESPN izteicās, ka Malonu neuztver par tēvu. "Es šo visu uztveru ar domu, ka mana mamma aizgāja uz spermas banku. Es viņu neienīstu, jo viņš mani padarīja par labāku cilvēku."

Šodien abu atlētu attiecības ir ievērojami uzlabojušās. Sarunā ar "Desertnews" Malons atklāja, ka viņš un Bells regulāri sarakstoties un pat dodoties medībās, kas ir Malona sirdslieta jau ilgus gadus. Bells bija arī starp vairāk nekā 100 Malona viesiem 2010. gada basketbola slavas zāles ceremonijā, kad bijušais spēlētājam bija jāsaka runa par lielā goda saņemšanu.

Arī pats basketbolists atzīst, ka jaunībā nav rīkojies pareizi, bet apzinās, ka izdarīto vairs nav iespējams izlabot. "Es kļūdījos. Demetruss nebija kļūda. Taču nebūs tā, ka katru reizi, kad viņu satieku, mēģināšu kaut kā atlīdzināt savu prombūtni. Tas nav iespējams. Bet mūsu attiecības ir kļuvušas daudz labākas."

Demetruss Bells nav vienīgais bērns, kura dzīvē Malons nebija atrodams ilgus gadus.

Foto: Instagram/ all.nba.riddles

Dvīņi, kuru dzīvē Malons ienāca tikai pēc 18 gadiem

Demetruss Bells nebija Malona pirmdzimtais. Kad spēlētājam bija vien 17 gadi viņš kļuva par tēvu dvīņiem Šerilai un Derilam Fordam. Arī šajā reizē Malons noliedza, ka būtu dvīņu tēvs un finansiālie jautājumi tikai nokārtoti bez tiesas sprieduma. Tiesa, Malona pārstāve apgalvoja, ka dvīņu ģimene saņēma ievērojamu finansiālu kompensāciju no basketbolista.

Spēlētājs neatzina, ka būtu bērnu tēvs līdz pat 1998. gadam, kad "The Globe" publicēja rakstu par šo tematu. Tad Malons apmeklēja un aprunājās ar dvīņiem. Viņa dēls Derils toreiz apgalvojis, ka būs grūti tikt pāri notikušajam, bet ticēja, ka kopā viņiem izdotos aizmirst pagātni.

Arī Derila māsa Šerila atzina, ka saruna bijusi veiksmīga. "Es par viņu esmu zinājusi visu savu dzīvi. Viņš aprunājās ar mums un atzina, ka vēlētos būt mūsu tēvs."

Malons kopš tā laika ar dvīņiem ir uzturējis labas attiecības un šodien apgalvo, ka ir priecīgs, par to, ka spēj būt kopā ar saviem bērniem un mazbērniem. Malons arī nav spējis slēpt prieku, kad saruna ar "Desertnews" nonākusi līdz viņa deviņus gadus vecajam mazdēlam Derenam Fordam. "Mēs ar viņu vēl nesen bijām medībās un viņš nomedīja savu pirmo buku. Es viņu saucu par mini mani. "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fbf with my twin ❤️ love you dad

A post shared by Cheryl Ford (@iamcherylford_35) on

Karls Malons aizvadīja 19 gadus ilgu karjeru, kuras laikā spēlētājs izcēlās ar vidēji spēlē gūtiem 25 punktiem un 10,1 atlēkušo bumbu. Lai gan Malona rezumē ir neskaitāmi individuālie panākumi, augstāko komandas mērķi, NBA čempiona titulu, viņš tā arī nesasniedza.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu