Svētdienas horoskops: 1. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 1. decembrim. 

AUNS Būsi sapņaini noskaņots, labprāt gremdēsies patīkamās atmiņās, lai aizbēgtu no sarežģītās tagadnes. Zvaigznes čukst priekšā, ka tev ir vērts izstāstīt kādam savu bēdu stāstu, tādejādi tu jutīsies daudz labāk.

VĒRSIS Tavi uzskati, pārliecība, var nonākt pretrunā ar apkārtējo viedokli, taču tas neatturēs tevi no iecerētā mērķa. Šoreiz spītība būs attaisnota, tu spēsi apliecināt līdzcilvēkiem, ka rīkojies nekļūdīgi!

DVĪŅI Tu sevī iemiesosi īstu nemiera garu. Mājinieki nevarēs nobrīnīties par to, kur tu spēj smeļaties tik daudz enerģijas. Dienas beigās nav izslēgta patīkama atkalredzēšanās ar bērnības dienu draugu.

VĒZIS Pirms kaut ko apgalvot, pārliecinies, ka sevis sacīto balsti uz pārbaudītu, patiesu informāciju. Zvaigznes iesaka veltīt vairāk laika elementārai relaksācijai - paklausies mūziku, paskaties labu filmu.

LAUVA Emocionālā ziņā būsi pacilāts un atraisīts. Vēlēsies sniegt tuviniekiem labāko, ko spēj. Arī attiecībās pret draugiem būsi labestīgs un pretimnākošs. Pielūko, lai tavs dāsnums nerada robu ģimenes budžetā!

JAUNAVA Spēsi ātri iejusties jebkurā sabiedrībā, uztvert jaunu informāciju. Tavā kompānijā neviens nejutīsies garlaikots. Kopdzīvē ar mīļoto būsi atklāts un draudzīgs, ko partneris spēs attiecīgi novērtēt.

SVARI Būsi nepastāvīgs, vari sajust iekšējas pretrunas, kamdēļ šaubīsies un nespēsi pieņemt pārliecinošus lēmumus. Taču, ja reiz esi ko nolēmis – atpakaļ vairs nelūkojies, dodies taisnā virzienā uz savu mērķi!

SKORPIONS Lai nebūtu jāvaino savās nebūšanās līdzcilvēki, labāk cik vien vari, dari paša spēkiem un mazāk uzticies solījumiem. Šis ir gana atbilstošs laiks mācībām, profesionālo iemaņu pieslīpēšanai.

STRĒLNIEKS Iespējams, jutīsi, ka esi par daudz izlaidis savas atvasītes, un tagad centīsies situāciju kaut kā saglābt. Problēma būs novēršama, taču tai būs nepieciešama pacietīga, psiholoģiski pareiza pieeja!

MEŽĀZIS Tu labprāt izbaudīsi to, kā tas ir, kad nekas nav jādara, kad mirkļa iegribas ir vienīgais rīcības motīvs. Attiecībās ar otro pusīti vēlēsies veicināt kaislības, seksuālo enerģētiku.

ŪDENSVĪRS Neturi savus plānus noslēpumā, atklāti izrunājies ar mīļoto par nākotnes iecerēm. Nenāktu par sliktu izzināt arī atvasīšu viedokli, varbūt tieši viņas piespēlēs kādu vērtīgu ideju!

ZIVIS Šodien tev piemitīs īpašs šarms un grācija, tāpēc esot sabiedrībā, nebrīnies, ja komplimenti birst kā no pārpilnības raga. Šis ir piemērots mirklis dažādu radošu, saviesīgu pasākumu īstenošanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu