Mežciemā automašīnu sadursmē auto apgāzies uz sāniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceturtdien, 28. novembrī, Rīgā kāda automašīna sadursmes rezultātā apgāzusies uz sāniem, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Negadījums noticis Mežciemā uz Gaiļezera ielas. Aculieciniece Natālija, kuras "BMW" spēkrats arī bija iesaistīts negadījumā, stāsta, ka devusies Sergeja Eizenšteina ielas virzienā. Viņa meklējusi, kur novietot savu auto, bet tad pēķšņi izdzirdējusi skaļu sitienu. 

"Paceļu galvu, gaisā ir mašīna, tā pagriežas uz sāniem un virzās uz manu pusi. Mēģināju pabraukt atpakaļ, bet bija jau par vēlu. Viss notika ļoti ātri," stāsta Natālija. 

Negadījumā ierautā sieviete uzreiz nodomājusi doties palīgā vadītājam, kura mašīna apgāzās uz sāniem. Par pārsteigumu Natālijai, vadītājs paša spēkiem jau bija ticis ārā no mašīnas. 

"Viņš jau sāka vērt vaļā blakussēdētāja durvis. Izlīda pats, nokrita, pēc tam atkal nokrita, nabadziņš. Šoka stāvoklī viņš bija. Pēc tam jau normāli piecēlās," atklāj sieviete. 

Izrādās, ka negadījums noticis tāpēc, ka no stāvlaukuma ārā griezusies "Toyota" automašīna, kas aizķērusi pa Gaiļezera ielu lielā ātrumā braucošo "Opel" spēkratu. To, vai "Opel" vadītājs tiešām pārkāpis atļauto braukšanas ātrumu, nebūs iespējams noskaidrot. Jebkurā gadījumā, visticamāk, vainīgs būs "Toyota" spēkrata vadītājs, jo pa galveno ceļu braucošie ir jāpalaiž.

Noskaties video.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu