"Man ir "kārais zobs" uz kūkām un kafiju." Kādu diētu pirms cīņām ietur slavenais Makgregors?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenais īru jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors atgriezīsies oktagonā jau 18. janvāri. Šoreiz īrs cīņu aizvadīs sev salīdzinoši neierastā svara kategorijā, tāpēc svarīgi būs ievērot arī striktu diētu.

Makgregors savas karjeras gaitā cīņas lielākoties ir aizvadījis svara kategorijā līdz 65,7 vai 70,3 kilogramiem. Savu atgriešanās cīņu nākamā gada sākumā Makgregors aizvadīs svara kategorijā līdz 77 kilogramiem, kas īram ir salīdzinoši sveša "teritorija".

Savas karjeras laikā Makgregors šajā divīzijā ir aizvadījis vien divas cīņas, piedzīvojot vienu zaudējumu un izcīnot uzvaru pret Neitu Diazu.

Sarunā ar "Men's Health" slavenais cīkstonis padalījās ar ieskatu savā diētā, kas nepieciešama "lēcienam" no vienas svara kategorijas uz nākamo.

"Pirmkārt, es neēdu līdzņemšanas ēdienus. Nekādi burgeri, nekas tamlīdzīgs. Savā uzturā lietoju tikai augstākās kvalitātes zaļumus, ogļhidrātus, vistu un lasi. Bieži savam uzturam pievienoju arī augļus, piemēram, banānus."

To, ka Makgregors uzturā ir iecienījis lietot daudz ogļhidrātu, apliecina arī kāds no viņa ierakstiem vietnē "Instagram", kurā redzams, ka viņš futbola Pasaules kausa spēli vēroja, ēdot sporta pasākumiem visnotaļ neierastu maltīti. Makgregoram rokās bija šķīvis ar vārītiem makaroniem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoying the World Cup final in Russia. A truly amazing spectacle!

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Bet, īrs atzina, ka viņam reizi pa reizei sanāk "grēkot" ar savu diētu. "Man ir kārais zobs uz kafiju un kūkām. Ja kāds atnesīs kūku, zinu, ka svaru zālē būs jāpavada vairāk laika," cīkstonis atklāj veidu kā viņam starp cīņām sanāk uzņemt nevēlamo svaru.

Savu dienu Makgregors sāk ar glāzi ūdens un staipīšanos. "Ir svarīgi nepieļaut dehidrēšanos, tāpēc katru rītu, pirms staipīšanās es izdzeru glāzi ūdens vai kokosrieksta ūdens."

Makgregors rītu nespēj iedomāties bez ierastās kafijas krūzes. "Rītu es sāku ar kafijas krūzi un omletēm. Pēc tam es dodos uz treniņu. Kad centies uzaudzēt kvalitatīvu muskuļu masu, ir svarīgi uzņemt pietiekami daudz proteīna. Līdz ar to, papildus savām ēdienreizēm, es dzeru arī proteīna kokteiļus."

Aizvadītā gada laikā Makgregors bieži tika kritizēts par alkohola lietošanu. Par to runāja gan ārzemju mediji, gan arī Makgregora kolēģi, piemēram, Habibs Nurmagomedovs.

Pats cīkstonis preses konferencē, kurā viņš paziņoja par savu atgriešanos oktagonā, izteicās, ka gatavojoties nākošajai cīņai, alkohols no viņa ikdienas pazudīs pilnībā. "Ir nepieciešamas 66 dienas lai izveidotu ieradumu. Šobrīd agri eju gulēt un arī agri ceļos. Treniņprocesa laikā es nelietošu alkoholu," atklāja cīkstonis.

Līdz šim cīkstonis medijos ar teicis tikai pareizās lietas un, spriežot pēc visa, ir apņēmības pilns sagatavošanās procesā nepieļaut kļūdas un atgriezties oktagonā ar triumfu.

31 gadu vecais Makgregors savas karjeras laikā guvis 21 uzvaru un četras reizes atzinis pretinieka pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu