"Mūsu mīlestības auglis!" Sedokova ar jauniem foto stiprina baumas, ka gaida bērnu no Timmas (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā Krievijas dziedātāja Anna Sedokova un latviešu basketbolists Jānis Timma šobrīd ir kļuvuši par vienu no ievērojamākajiem šovbiznesa pāriem. Nesen Krievijas žurnālistiem radās aizdomas, ka mūziķe ir stāvoklī. Lai gan abi šīs runas nav komentējuši, Sedokova ar saviem foto un tekstiem liek noprast, ka tā varētu būt patiesība.

Mūziķe sociālajos tīklos daudz dalās ar gaitām no savas ikdienas. Nesen viņa ar meitu Moniku bija devusies snovot uz ASV, no kurienes publiskoja foto un daudznozīmīgu tekstu. 

"Laime ir tad, kad esi bez sakariem. Pagaidām es nevēlos komentēt, vienkārši gribas izdzīvot un baudīt šo periodu. Kā ir tas teiciens? Mūsu mīlestības auglis. Un kas jums ir laime?" teikts fotogrāfijas aprakstā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Fani nekavējoties vērsa uzmanību uz frāzes "mīlestības auglis" nozīmi. Daudzi norādīja, ka šādi Sedokova paziņojusi par savu ceturto grūtniecību. Savukārt citi pieļāva, ka tam nav nekāda sakara ar grūtniecību, bet gan viņas gaidāmo albumu. 

Tāpat īsajos video stāstiņos viņa publiskoja kadrus, kuros brauc mašīnā, filmē sevi un dzied līdzi mūzikai. Tajos nav iespējas nepamanīt mūziķes vēderu, kas nav tik plakans kā ierasts. Ieraugot, ka vēders ir pārlieku redzams kamerā, Sedokova nekavējoties to apķēra ar roku un vairs nefilmēja. 

Foto: Instagram/ annasedokova

Kā zināms, šobrīd Anna Sedokova un Jānis Timma ir viens no apspriestākajiem pāriem gan Krievijas, gan pašmāju presē. Par pāra romānu klīst runas jau pusgadu, tomēr abi savas attiecības apstiprināja vien šā gada oktobrī. 

Sedokovai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem, savukārt Timma ir tētis gadu vecajam Kristianam. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu