No adrenalīna atkarīgie! Četras vētrainākās Zodiaka zīmes (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ikkatram no mums ir priekšstats par to, ko nozīmē komfortabla dzīve. Kamēr daļa cilvēku priekšroku dod zvilnēšanai mīkstā dīvānā, astrologi ir pārliecināti, ka starp mums ir arī tie, kas patiesi laimīgi jūtas vien piedzīvojumu un izaicinājumu priekšā, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs zīmes pārstāvjiem ideālas attiecības saistās ar asām izjūtām. Astrologi apgalvo, ka tas ir tāpēc, ka viņiem šādi rodas iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem, kas viņu dzīvēs var ienest nebijušas vēsmas. Zem šī zvaigznāja dzimušie mīl intensitāti un to var gūt tikai jaunos piedzīvojumos.

Dvīņi

Šīs komunikablās zīmes pārstāvji arī zaudē galvu no visa jaunā un neparastā, kas bieži vien viņu attiecības padara īslaicīgas. Tā kā Dvīņi ir vienmēr ceļā, viņiem ne vienmēr gribas tērēt laiku uz ilgstošu attiecību uzturēšanu un uz patiesi intīmiem sakariem.

Strēlnieks

Šie uguns stihijas pārstāvji ir radīti brīvībai un piedzīvojumiem. Viņi dievina ceļojumus un jaunus iespaidus. Lūk, kādēļ dažiem Strēlniekiem kļūst garlaicīgi vai nekomfortabli esošajās attiecībās.

Ūdensvīrs

Šī ir neiedomājami brīvību mīloša un sociāli aktīva Zodiaka zīme. Šie cilvēlki bieži ir atrodami lielās draugu un draudzeņu kompānijās, tāpēc viņiem nav iemesla veidot nopietnas attiecības. Ūdensvīrs var ilgi dzīvot tikai ar partneri, kurš neierobežos viņa brīvību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu