Palīdzēsim kopā! Iepriecini patversmes mīluļus Ziemassvētkos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash/ Pexels

Simtiem suņu un kaķu patversmēs visā Latvijā gaida dienu, kad varēs doties mājās un ierušināties sava saimnieka klēpī. Kamēr īstais cilvēks kavējas, "PetCity" ir uzsācis labdarības akciju "Palīdzēsim kopā!", kurā ar cilvēku palīdzību Ziemassvētkos iepriecinās patversmes četrkājainos draugus. 

Šogad atbalstu saņems Cēsu novada dzīvnieku patversme “Lācīši”, kurā pašlaik mīt un savus topošos saimniekus gaida 42 ķepaiņi.

Ikviens cilvēks līdz decembra beigām ir aicināts doties uz kādu no "PetCity" veikaliem, ieskatīties patversmes dzīvnieciņu vēlmju sarakstā, iegādāties attiecīgās preces un ievietot tās ziedojumu kastē vai iedot pārdevējām.

Foto: publicitātes

"PetCity" parūpēsies par veterinārajiem medikamentiem un brangu barības grozu, kā arī citām noderīgām precēm, kas palīdzēs patversmes mīluļiem veselīgiem un paēdušiem sagaidīt savus jaunos saimniekus.

Savukārt "PetCity" sadarbības partneri "Hill’s Pet Nutrition" patversmes četrkājaino iemītnieku punčus iepriecinās ar specializēto suņu un kaķu barību, kā arī veselīgiem un gardiem kārumiem.

Kopā mēs visi varam palīdzēt patversmes ķepaiņu ikdienu padarīt labāku!

Raksts tapis sadarbībā ar "PetCity".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu