Igaunijā Ziemassvētku vecīši var braukt ar vilcienu bez maksas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

No 23. līdz 26. decembrim visi Ziemassvētku vecīši varēs braukt ar "Elron" firmas vilcieniem bez maksas. Viņiem bezmaksas braucieni paredzēti visos maršrutos, lai Ziemassvētku vecīši varētu ātri un droši ierasties ciemos pie bērniem, vēsta portāls "Postimees".

"Ziemassvētku brīvdienas ir intensīvs Ziemassvētku vecīšu periods, kad viņiem ir nepieciešams ceļot pa visu Igauniju. "Elron" vilcieni nāks palīgā visiem Ziemassvētku vecīšiem, - ātri un ērti nogādās tos ciemos pie bērniem. No 23. līdz 26. decembrim visiem Ziemassvētku vecīšiem vilcieni būs bez maksas un visos maršrutos," sacīja Māris Adambergs, "Elron" mārketinga un komunikācijas vadītājs.

"Vecīši tradicionālajā sarkanajā mētelī un cepurē, nemaz nerunājot par garu un sulīgu baltu bārdu, varēs izmantot brīvbiļetes," precizēja Adambergs.

Viņš arī pieminēja, ka Ziemassvētku vecīši arī pagājušajā gadā ceļoja ar vilcienu, un viens Ziemassvētku vecītis no Lapzemes īpaši uzslavēja vilciena pakalpojumus, kas ļāva viņam vienā vakarā doties uz vairākiem Igaunijas reģioniem. Tajā pašā laikā viņš izcēla draudzīgos kompanjonus, pateicoties kuriem braucieni ar vilcienu bija vēl ērtāki un patiesi Ziemassvētki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu