Jauna informācija par prinča Filipa veselības stāvokli (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: PAUL HACKETT / REUTERS

Piektdienas, 20. decembra, rītā princis Filips ar helikopteru tika nogādāts uz slimnīcu Londonā. Prinča stāvoklis esot smags, viņš pārdzīvo, iespējams, gripas simptomus.

Avoti sacīja, ka viņš pēdējā laikā ir cīnījies ar ēšanu un pēdējās nedēļās ir kļuvis aizvien vārgāks, norāda tabloīds "Mirror".

98 gadus vecais vīrietis tiek ārstēts Karaļa Edvarda VII slimnīcā, un Bekingemas pils sacīja, ka tā bija ieplānota uzņemšana.

Avots arī pastāstīja, ka "princis nemaz nav izskatījies tik slikti".

Hercogs ir dzīvojis viens pats lauku mājā, kopš viņš atteicās no sabiedriskās dzīves 2017. gada augustā. "Uzņemšana ir piesardzības pasākums pēc Viņa Karaliskās Augstības ārsta ieteikuma."

"Edinburgas hercogs devās no Norfolkas uz Karaļa Edvarda VII slimnīcu Londonā, kur viņa veselības stāvokli uzraudzīs ārsti. Uzņemšana slimnīcā notikusi pēc Viņas Karaliskās augstības ārsta ieteikuma", vēstīts Bekingemas pils paziņojumā. 

Princis uz slimnīcu nav nogādāts ar mediķu palīdzību. "Prinča ierašanās bija plānota un viņš uz šejieni devies pats," minēts "People". 

Tikmēr karaliene Elizabete devusies savā ikgadējā braucienā ar vilcienu no Londonas uz Nortfolku, kur viņa tradicionāli svin Ziemassvētkus. Šobrīd nav skaidrs, cik ilgi karalienes vīrs uzturēsies slimnīcā un, vai viņš svētkos būs kopā ar ģimeni.

Portāls "Apollo" jau iepriekš ziņojis par karalieni Elizabeti un viņas vīru. 

Britu karaļnama vadošais pāris ir karalisko laulību rekordisti - pāris gredzenus mija 1947. gada 20. novembrī Vestminsteras abatijā. Tobrīd princesei Elizabetei bija 21 gads, savukārt viņas līgavainim - 26.

Princis Filips Mauntbatens bija britu flotes virsnieks, kā arī Grieķijas un Dānijas karalisko ģimeņu princis, kura ģimenes kokā ir atrodamas arī karalienes Viktorijas un Krievijas imperatora Nikolaja I asinis.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu