Svētdienas horoskops: 12. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 12. janvārim.

AUNS Nemaz nesāc domāt par darba lietām, pavadi dienu kopā ar ģimeni. Vari doties kādā ziemas izbraukumā, līdzi ņemot attiecīgu sporta ekipējumu – slēpes vai slidas. Vakarā laicīgi dodies pie miera.

VĒRSIS Ieteicams kritiskāk vērtēt savu rīcību, tad tevi gaidīs veiksme! Mājinieki noteikti vēlēsies, lai tu vairāk laika esi kopā ar viņiem. Sevišķu uzmanību prasīs bērni, viņu jautājumi var gan pārsteigt, gan nogurdināt.

DVĪŅI Tu, visticamāk, par kaut ko šaubīsies, tāpēc ilgi nevarēsi pieņemt lēmumus. Viens gan ir skaidrs, ja tiec uzaicināts uz kādu pasākumu, tad noteikti dodies, tev ir visas iespējas iepazīt interesantus cilvēkus!

VĒZIS Šī var būt provokatīva diena. Kāds centīsies izsist tevi no līdzsvara vai pavedināt uz nejaucībām. Arī mīlas frontē valdīs saspringta gaisotne, tā vien liksies, ka visi nostājušies pret tevi.

LAUVA Daudz jaunu tikšanos, negaidītu pavērsienu. Tikai retais Lauva šodien paliks mājās pie televizora. Tu būsi pilns enerģijas un labprāt darbosies ja ne savā, tad citu labā.

JAUNAVA Var sākt īstenoties kāds sens plāns. Iespējami pavisam negaidīti izdevumi. Kāda persona var izrādīt par tevi lielu interesi vai pat materiāli atbalstīt, bet vienlaikus vēlēties palikt anonīma.

SVARI Nervoza diena. Stresa rezultātā diemžēl var pasliktināties veselība. Pacenties neaiztikt darba lietas, labāk paliec mājās. Jo mazāk šodien apgrozīsies sabiedrībā, jo labāk priekš tevis paša.

SKORPIONS Iespējama romantiska iepazīšanās, tomēr neliec uz to tik lielas cerības. Visticamāk, šī pazīšanās nebūs daudzsološa, ilgstoša. Neiesaisties strīdos, jo to iznākums nebūs tev labvēlīgs.

STRĒLNIEKS Noskaņojums būs atkarīgs no kāda cilvēka rīcības vai attieksmes pret tevi. Ja esi nolēmis pastrādāt, tad noteikti raugi, lai darbs mītos ar kārtīgu atpūtu. Vismaz vakarā dodies uz slēpošanas bāzi!

MEŽĀZIS Būsi aizņemts ar saimniecības lietām. Dažiem Mežāžiem šī būs lielā veļas diena. Neesi bargs pret mājiniekiem, pat ja neviens nevēlas tev palīdzēt. Laba diena fiziskām aktivitātēm.

ŪDENSVĪRS Atradīsies viļņa virsotnē, tev viss būs pa spēkam, viss izdosies no pirmās reizes. Dari lielus un labus darbus. Ja vēlies, droši pavadi laiku kopā ar draugiem, iemalko glāzi laba vīna vai konjaka.

ZIVIS Tev var izdoties uzlabot savu materiālo stāvokli, turklāt pavisam negaidītā, oriģinālā veidā. Pieaugs tavs šarms, seksuālā pievilcība. Dienas devīze būs - lai dzīvo romantika un mīlestība!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu