"Makgregoram ir tikai kreisā roka." Serones treneris pirms gaidāmās cīņas analizē īru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Donalds "Kovbojs" Serone
Konors Makgregors un Donalds "Kovbojs" Serone Foto: Reuters/Apollo kolāža

Līdz ilgi gaidītajai Konora Makgregora atgriešanās cīņai vairs nav ilgi jāgaida. Jau 18. janvārī slavenais īrs oktagonā tiksies ar UFC leģendu, amerikāni Donaldu Seroni. Amerikāņu cīkstoņa treneris gan uzskata, ka Makgregors ir ļoti vienveidīgs cīkstonis, vēsta "Business Insider".

"Kovboja" Serones treneris ir izteicies, ka Makgregora arsenālā ir tikai viens ierocis un viņa cīkstonim izdošoties "apmest laso" ap īra kaklu.

"Kad es skatos uz abiem cīkstoņiem, secinu, ka viņam ir daudz vairāk par ko uztraukties nekā mums," minējis Serones treneris Džafari Vanjiē. 

Serone tik tiešām ir zināms kā ļoti vispusīgs cīkstonis, kurš pretinieku var nokautēt, izmantojot gan rokas, gan kājas. Tāpat amerikānim ir melnā josta džiu-džitsu un gaidodžitsu. Savas karjeras gaitā "kovbojs" uzvarās ir demonstrējis visus šos ieročus.

Turpretim Makgregora cīņas vairumā gadījumu beidzas ar nokautu vai tehnisko nokautu. Pie tam, pārsvarā īru cīkstonis pretinieku uzveic, izmantojot tieši boksa elementus. Vanjiē uzskata, ka Makgregora lielākais spēks ir arī viņa nopietnākā vājība.

"Mūsu kontā ir vairākas uzvaras, kad piespiežam pretinieku padoties. Mums ir izdevies pretiniekus nokautēt ar spērieniem, kā arī esam izcīnījuši uzvaras pēc punktiem. Makgregoram ir tikai kreisā roka. Reti redzēsiet, ka viņš kādu piespiež padoties. Patiesībā ir ļoti rets skats redzēt viņu uz grīdas," izteicies Vanjiē.

Tāpat "Kovboja" treneris apšaubījis arī īru cīkstoņa izturību. Viņaprāt, Makgregors ar pilnu atdevi spēj aizvadīt tikai nedaudz vairāk nekā vienu raundu.

"Viss, par ko mums jāuztraucas, ir viņa kreisā roka pirmajā raundā. Ir skaidrs, ka viņš no sākuma "uguņos". Turpretim, jūs neesat redzējuši, ka "Kovbojam" beigtos enerģija. Pēc, aptuveni, pirmā pusotra raunda Konors pagaist. Tajā mirklī viņa kreisajā rokā vairs nav tās eksplozivitātes, kā arī pasliktinās viņa kāju darbība," turpinājis Vanjiē

Protams, visi Vanjiē nosauktie novērojumi ir patiesi un ir pierādījušies praksē, bet apturēt, Makgregora "uguņošanu" pirmajos divos raundos ir izdevies retajam - 18 no 21 īra panākuma ir bijuši tieši ar nokautu pirmajā vai otrajā raundā. Vēl Makgregora kontā ir divas uzvaras pēc punktiem, savukārt, vienu reizi viņam ir izdevies piespiest pretinieku padoties. Savukārt, pretinieka pārākumu Makgregors ir atzinis četras reizes - visos gadījumos īra pretinieks ir piespiedis viņu padoties.

Serone savā MMA karjerā ir izcīnījis 36 uzvaras, no kurām 23 ir UFC ietvaros (organizācijas rekords), kā arī piedzīvojis 13 zaudējumus, bet viena cīņa ir bez rezultāta (no contest).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu