Foto un video Austrālijā suns no zvērojoša ugunsgrēka izglābj ganāmpulku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "Apollo" kolāža/Instagram/patsythecorryongwonderdog

Tā kā Austrāliju joprojām plosa krūmāju ugunsgrēki, kopš septembra tur ir miruši vairāk nekā 500 miljoni dzīvnieku. Tomēr cilvēki lauž aizspriedumus, un pilnīgi svešinieki visā pasaulē brīvprātīgi ziedo visu iespējamo Austrālijas atbalstam. Turklāt daži dzīvnieki izrādās īsti varoņi, un viņi glābj savus līdzcilvēkus un citus dzīvniekus.

Portāls "Bored Panda" iepazīstina ar vienu no šiem dzīvnieku varoņiem. Sešus gadus veca kucīte Patsija izglāba aitu ganāmpulku, kamēr viņas saimnieks cīnījās ar liesmām, kas tuvojās viņu saimniecībai.

Šajā fotogrāfijā var redzēt liesmojošu horizontu, kas tuvojas viņu saimniecībai.

Saimnieks pie foto vietnē "Instagram" raksta: "Šī ir Patsija tieši pēc tam, kad Vecgada vakara rītā viņa ar savu saimnieku aitas nogādāja drošībā. Mierīga kā klints Patsija gaidīja kopā ar saimnieku līdz uguns bija pietiekami tuvu, lai ar to cīnītos, liekot lietā ūdenssūkni. Kas par komandu!"

Šajā fotogrāfijā redzams drošībā nogādātais aitu ganāmpulks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And here’s Patsy’s sheep, safe and sound today!

A post shared by Patsy The Wonderdog (@patsythecorryongwonderdog) on

Patsija vienkopus saganīja aitas, rinķojot tām apkārt, un aizdzina uz drošu aploku sava īpašnieka saimniecībā Korjongā, Viktorijā. Tikmēr viņas īpašnieks ar traktoru, kas aprīkots ar ūdens tvertni, cīnījās ar uguni, kas sāka ieskaut viņu īpašumu.

Saimniekiem izdevās izglābt gandrīz visas aitas, lauku mājas, sienu, cirpšanas šķūni, kā arī skābbarību. Citiem vārdiem sakot - viss viņiem izdevās.

Patsijas saimnieka māsa portālam paskaidroja, ka šajā laikā cilvēkiem ir nepieciešams arī kaut kas pozitīvs un iedvesmojošs, tāpēc viņi publiskoja Patsijas varoņdarbu.

"Ikviens mēģina iegūt ūdeni un pabarot savus dzīvniekus, nošauj tos, kurus nevar izglābt, uzceļ pagaidu žogus, lai saglabātu krājumus, un izliek visus baļķus un celmus, kas joprojām deg. Un ir cilvēki, kuriem nepaliek nekas cits kā drēbes, kas mugurā."

Vēsāks laiks nesen aizkavēja krūmu ugunsgrēkus ap Korjongu. Bet šonedēļ viss varētu pasliktināties, jo karstais vējainais laiks, visticamāk, atgriezīsies.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu