Žaklīna Cinovska skarbi kritizē cilvēkus, kuri dalās ar saturu par Austrālijas ugunsgrēkiem (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars

Populārā režisore un producente Žaklīna Cinovska saviem atbalstītājiem un draugiem paziņoja, ka Austrālijas ugunsgrēku šausminošie kadri viņai ir par smagu, tādēļ viņa nevēlas atrasties vietnē "Facebook". 

Par to viņa paziņoja savā jaunākajā ierakstā.

"Es aizeju no šejienes - Facebook, kamēr nebeigsies uguns traģēdijas Austrālijā! Jo man ir nepanesami redzēt tos Jūsu pārpostētos nelaimīgos, apdegušos dzīvniekus, it kā tā pārpostēšana ko līdzētu...

Tiekamies, kad Dievs, vai kas tur, apžēlosies," rakstīja Cinovska.

Komentāros režisore vairākkārt cilvēkus, kas dalās ar šādu saturu, sauca par "sadistiem". Vairāki komentētāji norādīja, ka, daloties ar informāciju par ugunsgrēkiem, tiek vērsta cilvēku uzmanība uz samilzušajām problēmām, kā arī aicināts ziedot un sniegt palīdzību. Uz to bija atbilde arī režisorei.

"Izskatās, ka katrs no šejienes pārpostētājiem uzskata sevi par pirmo un vienīgo, kurš tagad nu būs tas, kas apgaismos pasauli ar šiem jaunumiem, kas notiek uz zemes! Bez viņiem cilvēki nezinātu par šo postu. 

Es te domāju - ētiku. Cik "vajadzīgi" ir šādi nežēlīgi pārposti. Manuprāt, tas parada cilvēku iekšējo sadismu - re, kādas te sāpes, bet man viss kārtībā... re, kā šie cieš... Tas ir pilnīgi lieki un nav ētiski," viedokli pauda Cinovska. 

Tāpat viņa piepilda, ka cilvēki, kuri dalās ar Austrālijas ugunsgrēku saturu, "apmierina savas slēptās sadistiskās tieksmītes uz brīdi, salīdzinot ar savu dzīvi".

Jau ziņots, ka šobrīd Austrālijā norisinās postoši savvaļas ugunsgrēki, kuri atņēmuši 25 cilvēku un miljoniem dzīvnieku dzīvības, kā arī nopostījuši miljoniem hektāru krūmāju un vairāk nekā 2000 māju. Tajos izdegusi teritorija apmēram Īrijas salas platībā.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu