Sadūra mugurā, pārgrieza rīkli un apēda sēkliniekus. Vīrieti ASV apsūdz nežēlīgā slepkavībā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: AFP/SCANPIX

50 gadus vecais Marks Latunskis tiek apsūdzēts par vīrieša, ko viņš satika iepazīšanās aplikācija "Grindr", nežēlīgu noslepkavošanu un viņa ķermeņa daļu apēšanu, vēsta portāls "BuzzFeed News".

25 gadus vecais Kevins Beikons no Mičiganas štata ASV tika sadurts mugurā, aiz kājām pakārts pie griestiem un viņam tika nogriezti sēklinieki, pavēstījušas varasiestādes.

Aizdomās turētais izmeklētājiem pastāstījis, ka viņš upura sēkliniekus pagatavojis un apēdis.

Tiek uzskatīts, ka Beikons Latunski satika Ziemassvētku vakarā pēc iepazīšanās aplikācijā "Grindr". Viņš bija bezvēsts pazudis trīs dienas, kad policija, meklējot Beikonu, ieradās aizdomās turētā mājās. Upura kailais ķermenis joprojām karājies pie griestiem, kad to atrada policisti.

"Latunska kungs apgalvoja, ka izmantoja nazi, vienu reizi sadūra Beikonu mugurā, tad pārgrieza viņa rīkli," tiesas dokumentos liecinājis detektīvs seržants Džeimss Mūrs. "Pēc tam Latunska kungs apgalvoja, ka apsējis virvi ap Beikona kunga kājām un pakāra viņu pie griestu sijas."

Leitnants Deivs Kaizers "BuzzFeed News" pastāstīja, ka likumsargiem ir pamats domāt, ka Beikons jau bija miris, kad aizdomās turamais viņu kastrēja.

Pēdējā vakarā, kad viņš tika redzēts dzīvs, Beikons dzīvokļa biedram sacīja, ka dodas kādu satikt. Dienās, kad nebija zināma vīrieša atrašanās vieta, draugi un radi aktīvi centās viņu atrast, kā arī izplatīt ziņas par viņa pazušanu sociālajos tīklos.

Pirmdien, 6. janvārī, kad tika publiskotas ziņas par Beikona slepkavību, viņa vecāki aicināja cilvēkus būt piesardzīgus, izmantojot iepazīšanas aplikācijas.

"Viņš acīmredzami iekūlās kaut kur, kam nebija gatavs," preses konferencē sacīja upura tēvs. "Ļaunums pastāv, un tas ir mums pieskāries."

Viņš sacīja, ka jaunais vīrietis iemīlējis un rūpējies par visiem ko saticis un ka ģimene joprojām mēģina aptvert šausminošās apsūdzības.

Tiesas sēdē 30. decembrī Latunskis apgalvoja, ka viņa patiesais vārds esot Edgars Tomas Hils, savukārt Latunskis esot viņa māsasdēla vārds.

"The Flint Journal" vēstīja, ka apsūdzētajam iepriekš bijušas mentāla rakstura problēmas, kas daļēji dokumentētas tiesas prasībā, ko augustā iesniegusi Latunska bijusī sieva, cenšoties ierobežot laiku, ko viņš pavada ar abu bērniem.

Prasībā minēts, ka kopš 2010. gada vīrietim diagnosticēta depresija, paranoīdā šizofrēnija un kāds no personības traucējumiem. Latunskis arī neesot dzēris norādītos medikamentus.

Džeimijs Arnolds, kas ar apsūdzēto bijis precējies trīs gadus, laikrakstam pastāstīja, ka par partnera garīgo veselību uzzinājis pagājušā gada jūlijā, kad viņu arestēja par alimentu nemaksāšanu.

Viņam neesot izdevies Latunski pierunāt apmeklēt terapeitu vai lietot medikamentus, tomēr viņam nekad nebūtu ienācis prātā, kā vīrietis varētu pastrādāt tik nežēlīgu noziegumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu